Burak KARATAŞ1
Kırmızı Üye
- 19 Temmuz 2017
- 1.091
- 0
- 336
Geldimi selana
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
El ele tutuştuk. Bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldimi selana
Ne Arab'i yahu? Kuzey Afrika'da Arap ne gezer. Araplastirilmis Kuzey afrikali iste. Arap kuveyttir. Suudidir. Lubnan, yemen araptir.
Bence LatinFas cezayir tunus ermeni mi?
Bana ne rakiplerden, onlar Arda olmadan bile tırsmaya başlamıştı. Biz kendi kucağımıza alıyoruz bombayı.Sabaha KAP ile uyanalım inşallah.
İt gibi tırsıyor şuanda kuşlar.Rakiplere baksanız,kolaylıkla sonuca varacaksınız.
Hadi sağlıcakla
Peki sen 40 Milyon verdiğin adamı söylentilere göre iki yıl için 4 milyon euroya kiralarmısın? Hemde piyasa bu kadar uçmuşken, sizin değerlendirmenize göre Bale, Suarez gibi oyuncuların bir altı sınıfta olan bir oyuncuyu? Dikkatini çekerim Bale, Suarez bugün 100 milyon eurodan aşağı değil, oda çok iyi niyetli bir fiyat yani.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
. İstenmeyen adam oldu Yen'i TD ile birlikte. Arda'ya şuan kimse bonservis vermez. Arda'yı bizden iyi bi takımda almaz şuan.
Fas ne oluyor kürt mü? Arap soyuna dönük olmuyorlarmı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana ne rakiplerden, onlar Arda olmadan bile tırsmaya başlamıştı. Biz kendi kucağımıza alıyoruz bombayı.
Barcelonanın umrunda bile değildir olaylar, adamlar parasına bakar. Mevzu bu değil, hiç bir takım o kadar para verdiği adamı kelepire bırakmaz. Buradan çıkarttığım demek ki bu adamların cebinden bu para çıkmadı, yada bu kadarı çıkmadı.Arda nın böyle gitmesinin nedeni saha içi değil saha dışı, siyaset milli takım vs. Formuda düşünce hiçbir takımla anlaşamadı. Geçen sezonun direkt sonunda Arda'ya Çin'den büyük teklif vardı bonservisi de çok deniyordu Arda Çin'e gitmek istemedi, devamında olaylar patlak verince bum. İstenmeyen adam oldu Yen'i TD ile birlikte. Arda'ya şuan kimse bonservis vermez. Arda'yı bizden iyi bi takımda almaz şuan.
Aylardır kurulan şu nefis kadronun içine ancak tek bir transferle edilebilirdi bravo ayağa kalktım alkışlıyorum. Umarım yalan haberdir de tadımız kaçmaz. Yoksa olabilecek en kötü haberlerden biridir. Arda yalayıcıları unutmasınlar 66 numaralı Arda değil 10 numaralı Arda geliyor. Hah işte o Arda bu takımın içine eder adım gibi biliyorum.
Bir bayrampaşalı kabadayımız eksikti o da geldi tam oldu.
Barcelonanın umrunda bile değildir olaylar, adamlar parasına bakar. Mevzu bu değil, hiç bir takım o kadar para verdiği adamı kelepire bırakmaz. Buradan çıkarttığım demek ki bu adamların cebinden bu para çıkmadı, yada bu kadarı çıkmadı.
Musap onu demek istedi zaten, sponsor desteği ile alındı. Saha dışı olaylar yüzünden Barcelona gönderiyorsa biz niye alıyoruz.Ben değil İspanyol basını ve taraftarlar diyor saha dışı olayları. Zaten diyorum sponsor transferi ama sırf sponsorluk için alınmadı.
Fas cezayir tunus ermeni mi?
öyle videosu yoksa kötü futbolcudur, GSC değimi ile çöp.Yalnız şöyle bir şey farkettim, Youtube'a Arda Turan yazınca futboldan çok yaşadığı olaylar çıkıyor, Gol ve Asist videoları yok gibi.![]()
berberi
Kafa olarak 10 numaralı Arda onu anlatmaya çalışıyorum. Şu anki haliyle 66 numarayı giyse ne olur? Takımı karıştıracak, birilerinin kuyusunu kazacak, Selçuk'un 11 yolunu açacak bilmiyor muyuzCenk ergün 66 numaramız boşta diyerek numarasını gösterdi ona.Gereksiz kaygı yapıyorsunuz.
Herif son 2 senedir futbol dışında her şeyle uğraştı şimdi de bize geliyor. Kaygı yapmayıp ne yapalım halaya mı kalkalım?öyle videosu yoksa kötü futbolcudur, GSC değimi ile çöp.