Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Yalnız Arda şöyle topçu böyle topçu kendini futbola verirse uçurur vs diyenlere bitiyorum gerçekten.

Bu adam ülkeden uzakta iken bile hiç bir türlü gündemden düşmüyor ve ne yazık ki gündeme düşmesi de futbolu ile değil futbol hariç akla gelen herşey ile ilgili.

Barcelona gibi bir kulüpte kendini salan bırakan adamın Galatasaray da çalışıp çırpınıp futbol oynayacağını sanmak iyimserlikten öte de birşey açıkçası.

#66 Arda öldü mecazi anlamda. Bunu dile getirmenin manası nedir o Arda ile şimdiki Arda arasında dağlar gibi fark var. Adım gibi eminim buraların ağası benim havasında takılacak. Mesela Uzun süre önce degil daha 1-2 hafta önce Selçuk ile ilgili yaptığı açıklamayı unuttunuz herhalde.

Sizce takıma gelince Selçuk kankasının yedek oturmasına sessiz kalır mı bu? Her boka burnunu sokmaktan kaçınır mı? Ben ülkenin en iyi futbolcusuyum Barcelona futbolcusuyum nidalarında dolaşmaktan kaçınır mı?

Geçen sene Galatasarayın teklifi komikti deyip bizi küçük düşürecek ifadelerde bulunan adamı kimse isteniyor, oturdu kıçının üstüne şimdi o teklifini komik bulduğu Galatasaray sahip çıkıyor ona.

Lanet olsun bu adamı alırlarsa yazıklar olsun hepsine.

sent via GSC

Ulan herşey güzel giderken Asamoah gelmedi üstüne birde Arda denen herif de geliyor ...

[FONT=&quot]Info Cartola‏ @info_cartola 3 dk.3 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]O meia Arda Turan, do Barcelona, foi emprestado ao Galatasaray, da Turquia, por duas temporadas. Anúncio oficial deverá ocorrer amanhã.
[/FONT]

[FONT=&quot]
213.jpg

[/FONT]

Umarım yalandır yoksa selçuk gibi Galatasaray'a yıllarını vermiş bir "adam" nasıl yedek kulübesinde oturur,yok yasin oynasın feghouli hiç pas vermiyor,yabancılar bizi dışlıyor falan filan fitne üstüne fitne sokar bu herif. Daha takıma gelmeden 5000 km uzaktan twitter üzerinden takımı karıştırabilme yeteneğine sahip bir adam. Eğer haber gerçekse geçmiş olsun. Medya zaten buna inanılmaz kinlenmiş vaziyette,her seferinde arda üzerinden bize oynayacaklar.

...Edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçuk ile yanyana olup takımı içten çökerteceklerini düşündükçe çıldırmamak mümkün değil. Selçuk şuan bütün yancıları gönderildi diye sessiz sakin oturuyor kulübede,Arda geldikten sonra başlarlar yine konuşmaya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şansı hak etmiyor mu diyenler var ya.

Yahu adam şans falan istemiyor. Şans isteyen, özür dileyen adam 2. şansı da hak eder 3. şansı da.

Bu pigme yaptığı hiç bir halttan pişman değil ki. Üstüne bir de iyi ki yaptım, arkasındayım ayaklarında. Sakat değilken Tudor bunu 2 maç kessin zaten direk Beyaz Tv bağlanır buna gece yarısı.
2 maç "Hocamdır saygı duyuyorum" ayakları çeker, 3. maç dayanamaz.

Daha önce Prandelli, Hamza, Dursun Özbek gibi olaylarda da forumda civciv popülasyonu artmıştı. Görüyorum Arda olayında da saf tutmaya başlamışlar yine. Kampanya başlatacaklar nerdeyse "Kaptan yuvana dön, Gomis de kimmiş" falan.

Insallah dogru degildir.

Bu arda nasil biridir ki gitmiyorum deyip son dakika atleticoya gider, milli takimi biraktim deyip 3 hafta sonra geri doner, GS taraftarinin beni istemedigini biliyorum 3 yil daha barcadayim merak etmesinler dedikten 2 gun sonra geri doner !!!! Bu kadar yanar doner biri.

Kac yasindaki gazeteciyi dovup ozur bile dilemez.

Tudorun gegenpresini yapamaz.

Bir de futbolun baronlari ardanin bu yil mutlaka oynamasini istiyor 2018 moskova icin. Bu sebeple FT yi bile yolladilar. Luceyi ardanin ayagina bile yolladilar.Tudor oynatmazsa o da yollanacaktir. Yani Tudorun sistemini bozsa da ardayi oynatmak zorunda. Yoksa gonderilir.

Cok uzgunum.

Son düzenleme:
aklı varsa çenesini tutup,medyadan uzak durup, sadece futbolunu oynar şuan ülkenin en antipatik adamlarından biri olduğunu farketmeyecek kadar salak değildir bence

212.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Arda geliyor artik bitti. Bize desteklemek duser. Gelsinde zaten.. sol kanada koyacak baska iyi futbolcu varmi piyasada?
Herkez bizim tokezlememizi beklerken medyaya en ufak koz vermemiz lazim... 66 koca kafaliyi bagrimiza basmaliyiz beyler.. Akilli olun
Kim bilir ne haber cikaracaklar Arda ile ilgili sezon boyunca... bu hataya dusersek sampiyonluk gider.

basari ne yazik ki osuruk gibidir kendin haric herkesi rahatsiz eder.

Ortaligi karistirabilir mi? Bence karistiramaz. Bir kere orada Tudor varken hemen hemen kimse ortaligi karistiramaz. Sneijder ve Brumayi bu nedenler ile silmis bir adam Tudor. Arda boyle birseye yeltenirse kendini yedek klubesinde bulur lami cimi yok.

Peki dis mihraklar tarafindan Arda ozelinden Galatasaray karistirilmaya calisilabilir mi? Buna hic suphem yok evet. Ancak takim sahada oynayacagi futbol ile buna cevap verecektir. Kaldi ki takimda oynayan turk oyuncu bir iki tane kaldi. Yabancilarin cogunun turk gazetelerini takip bile etmedigini dusunuyorum. Eger takim omurgamiz turk oyuncular tarafindan kurulu olsa idi o zaman karismaya cok musait bir yapimiz olurdu ancak su asamada hele tudor basimizdayken buna ihtimal vermiyorum.

Kaptanlik Muslerada kaldigi surece sol kanattaki ciddi eksigimizi de dusunursek bence cok iyi bir transfer.

Şampiyonluk ve olumlu futbol an itibariyle tehlikeye girmiştir

Garrynin de performansı olumsuz etkilenecektir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pazartesi görünümlü Cuma... Lanet olsun böyle sabaha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uykulu gözlerle,sosyal medyaya adım attım ki atmaz olaydım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstemeyenler Galatasaray ın başarısı için falan değil kendi egosu rahat olsun diye konuşuyor. Bal gibi de iyi bir kanada ihtiyacımız var. Ben de birçok konuda kızdım ama gelecekse başımın üstünde yeri var hiçbirşey Galatasaray ın şampiyonluğundan önemli değil.

Geri
Üst Alt