Yalnız Arda şöyle topçu böyle topçu kendini futbola verirse uçurur vs diyenlere bitiyorum gerçekten.
Bu adam ülkeden uzakta iken bile hiç bir türlü gündemden düşmüyor ve ne yazık ki gündeme düşmesi de futbolu ile değil futbol hariç akla gelen herşey ile ilgili.
Barcelona gibi bir kulüpte kendini salan bırakan adamın Galatasaray da çalışıp çırpınıp futbol oynayacağını sanmak iyimserlikten öte de birşey açıkçası.
#66 Arda öldü mecazi anlamda. Bunu dile getirmenin manası nedir o Arda ile şimdiki Arda arasında dağlar gibi fark var. Adım gibi eminim buraların ağası benim havasında takılacak. Mesela Uzun süre önce degil daha 1-2 hafta önce Selçuk ile ilgili yaptığı açıklamayı unuttunuz herhalde.
Sizce takıma gelince Selçuk kankasının yedek oturmasına sessiz kalır mı bu? Her boka burnunu sokmaktan kaçınır mı? Ben ülkenin en iyi futbolcusuyum Barcelona futbolcusuyum nidalarında dolaşmaktan kaçınır mı?
Geçen sene Galatasarayın teklifi komikti deyip bizi küçük düşürecek ifadelerde bulunan adamı kimse isteniyor, oturdu kıçının üstüne şimdi o teklifini komik bulduğu Galatasaray sahip çıkıyor ona.
Lanet olsun bu adamı alırlarsa yazıklar olsun hepsine.
sent via GSC