Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bu zuppeyi illa alacazmi yani.

Vay halimize Cenk'e Emre'ye yaptigi hareketleri bizim takimdaki brezilyalilar ve araplara yaparsa takim karisir.

beyaz futbol izleyen futbolcu istemiyoruz

Civcivlerin kendi takımından umutları kalmadı, Arda haberine keyiflendi bezevengler.

Lan gelme lan. Bi kere sözünde dur da gelme. Valla sevilmiyorsun, gelme lan!

Tiksiniyorum arkadaş bu heriften. Şu adam sevinmesin diye oynadığı maçları yenilsin istiyodum. Şu götü kalkık adam her galibiyet sonrası çıkacak millete ayar vermeye çalışacak. Lanet olsun bu transferi yapanlara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok karşı durdum ama gelirse desteklemek boynumuzun borcudur

Çok net takımın anasıjı belleyecek göreceksiniz

İçeriden dışarıya sürekli haber uçuracak

Krizin kaynağı bu adam olacak

Çok büyük hata

Selçuk kankası oynasın diye götünü yırtacak

Karakterini falan geçip sadece teknik açıdan baksak bile Gary, Arda'dan iyi topçu. Ne yapacağız bu vasat Arda'yı?

Beyzademiz yakinda yabancinin serbest olmasina karsiyim aciklamasida yapar.

İşleyen bir çarka bu adamı sokmanın ne gereği var? Şu anki 11'de yet yok kendisine. Kesebileceği kimse yok takımdan. Ben Arda'yım ilk 11 oynarım diyeceğine adım gibi eminim. Selçuk, geri dönerse Hakan Balta, Sinan, Yasin gibi adamları yanına toplayıp huzursuzluk yaratacağına da çok eminim. Ayrıca Tudor'un isteğiyle yapılmadığını düşünüyorum bu transferin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız Arda şöyle topçu böyle topçu kendini futbola verirse uçurur vs diyenlere bitiyorum gerçekten.

Bu adam ülkeden uzakta iken bile hiç bir türlü gündemden düşmüyor ve ne yazık ki gündeme düşmesi de futbolu ile değil futbol hariç akla gelen herşey ile ilgili.

Barcelona gibi bir kulüpte kendini salan bırakan adamın Galatasaray da çalışıp çırpınıp futbol oynayacağını sanmak iyimserlikten öte de birşey açıkçası.

#66 Arda öldü mecazi anlamda. Bunu dile getirmenin manası nedir o Arda ile şimdiki Arda arasında dağlar gibi fark var. Adım gibi eminim buraların ağası benim havasında takılacak. Mesela Uzun süre önce degil daha 1-2 hafta önce Selçuk ile ilgili yaptığı açıklamayı unuttunuz herhalde.

Sizce takıma gelince Selçuk kankasının yedek oturmasına sessiz kalır mı bu? Her boka burnunu sokmaktan kaçınır mı? Ben ülkenin en iyi futbolcusuyum Barcelona futbolcusuyum nidalarında dolaşmaktan kaçınır mı?

Geçen sene Galatasarayın teklifi komikti deyip bizi küçük düşürecek ifadelerde bulunan adamı kimse isteniyor, oturdu kıçının üstüne şimdi o teklifini komik bulduğu Galatasaray sahip çıkıyor ona.

Lanet olsun bu adamı alırlarsa yazıklar olsun hepsine.

sent via GSC
İmza!

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk oynasın diye kendini yırtacak. Sonra Türk çetesi oluşacak. Türkler yabancılara pas vermemeye başlayacak, yabancılar da verimsiz gözükmeye başlayacak.
İşleyen çarka çomak sokmaya çalışıyor birileri...

Eski formunu bulup, iyi oynayacağı şüpheli. Ortalığı karıştıracağı şüphesiz.

İnşallah Arda bize gelmez. Kendisi iyi bir Galatasaray'lı olabilir ama karakteri çok bozuk maalesef.

En son milli takımdaki olaylar, İspanya'dan bile Selçuk'a destek çıkacağım diye bizi karıştırmaya çalışması, yazın kendine dikkat etmeyerek ciddi kilo alması. Say say bitmez. İyi bir profosyonel değil.

Tekrar dönerse hem bize hem de kendisine ciddi zarar verir diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''Adam'' gibi topunu oynamak zorunda.zaten taraftar gözünde zerre kredisi yok takım düşüşe geçerse taraftarın ilk kafasını koparacağı adam kendisi olacak!

beyler sonuçta adam Galatasaraylı Galatasarayı seviyor gelmek istiyor biraz daha sakinliğe davet ediyorum herkesi

Eğer geldiyse desteklemek dışında taraftar bir tepki göstermemeli. 1-0 yenik başlarsa durum, işler daha da kötüye gider.

beyler sonuçta adam Galatasaraylı Galatasarayı seviyor gelmek istiyor biraz daha sakinliğe davet ediyorum herkesi

Galatasaray'lı olabilir ama Volkan Demirel'den sonra en antipatik oyuncu olabilir kendisi.

Futbolculuk dışında her yerde, her şeyde konuşuyor. Dün de videolu görüntü ile Emre Belözoğlu'nun doğum gününe bağlanmış.

Hırvatistan maçı sonrası, "gidecek başka ülkemiz yok. Milli takım can verilir" gibi bir açıklama yapmış.
Bırakmasaydın o zaman milli takımı denge yoksunu arkadaş. Bedavaya mı oynuyorsun sanki.
Avrupa şampiyonasında primi beğenmeyen kendisi değildi sanki.
Gidecek başka yerimiz yok diyor, ispanyada milyonları götürüyor.

Geri
Üst Alt