Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Sabaha KAP ile uyanalım inşallah.

İt gibi tırsıyor şuanda kuşlar.Rakiplere baksanız,kolaylıkla sonuca varacaksınız.

Hadi sağlıcakla

Peki sen 40 Milyon verdiğin adamı söylentilere göre iki yıl için 4 milyon euroya kiralarmısın? Hemde piyasa bu kadar uçmuşken, sizin değerlendirmenize göre Bale, Suarez gibi oyuncuların bir altı sınıfta olan bir oyuncuyu? Dikkatini çekerim Bale, Suarez bugün 100 milyon eurodan aşağı değil, oda çok iyi niyetli bir fiyat yani.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda nın böyle gitmesinin nedeni saha içi değil saha dışı, siyaset milli takım vs. Formuda düşünce hiçbir takımla anlaşamadı. Geçen sezonun direkt sonunda Arda'ya Çin'den büyük teklif vardı bonservisi de çok deniyordu Arda Çin'e gitmek istemedi, devamında olaylar patlak verince bum . İstenmeyen adam oldu Yen'i TD ile birlikte. Arda'ya şuan kimse bonservis vermez. Arda'yı bizden iyi bi takımda almaz şuan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız şöyle bir şey farkettim, Youtube'a Arda Turan yazınca futboldan çok yaşadığı olaylar çıkıyor, Gol ve Asist videoları yok gibi.:confused:

Aylardır kurulan şu nefis kadronun içine ancak tek bir transferle edilebilirdi bravo ayağa kalktım alkışlıyorum. Umarım yalan haberdir de tadımız kaçmaz. Yoksa olabilecek en kötü haberlerden biridir. Arda yalayıcıları unutmasınlar 66 numaralı Arda değil 10 numaralı Arda geliyor. Hah işte o Arda bu takımın içine eder adım gibi biliyorum.

Bir bayrampaşalı kabadayımız eksikti o da geldi tam oldu.

Bana ne rakiplerden, onlar Arda olmadan bile tırsmaya başlamıştı. Biz kendi kucağımıza alıyoruz bombayı.

Sneijderi,Sabriyi,Selçuğu,Yasini harcayan Tudor değirmeninde, Arda'yı hatce yaparlar.Rahat olun.

Mum gibi olur topunu oynar.

Medya gazını bırakın.Fit Arda rakiplerin içinden geçer.

Fernando - Ndiaye

Feghouli - Belhanda - Arda
Gomis

Ben hayatımda böyle kadro görmedim.Bu bir ilktir.

Arda nın böyle gitmesinin nedeni saha içi değil saha dışı, siyaset milli takım vs. Formuda düşünce hiçbir takımla anlaşamadı. Geçen sezonun direkt sonunda Arda'ya Çin'den büyük teklif vardı bonservisi de çok deniyordu Arda Çin'e gitmek istemedi, devamında olaylar patlak verince bum . İstenmeyen adam oldu Yen'i TD ile birlikte. Arda'ya şuan kimse bonservis vermez. Arda'yı bizden iyi bi takımda almaz şuan.

Barcelonanın umrunda bile değildir olaylar, adamlar parasına bakar. Mevzu bu değil, hiç bir takım o kadar para verdiği adamı kelepire bırakmaz. Buradan çıkarttığım demek ki bu adamların cebinden bu para çıkmadı, yada bu kadarı çıkmadı.

Son düzenleme:
Aylardır kurulan şu nefis kadronun içine ancak tek bir transferle edilebilirdi bravo ayağa kalktım alkışlıyorum. Umarım yalan haberdir de tadımız kaçmaz. Yoksa olabilecek en kötü haberlerden biridir. Arda yalayıcıları unutmasınlar 66 numaralı Arda değil 10 numaralı Arda geliyor. Hah işte o Arda bu takımın içine eder adım gibi biliyorum.

Bir bayrampaşalı kabadayımız eksikti o da geldi tam oldu.

Cenk ergün 66 numaramız boşta diyerek numarasını gösterdi ona.Gereksiz kaygı yapıyorsunuz.

Barcelonanın umrunda bile değildir olaylar, adamlar parasına bakar. Mevzu bu değil, hiç bir takım o kadar para verdiği adamı kelepire bırakmaz. Buradan çıkarttığım demek ki bu adamların cebinden bu para çıkmadı, yada bu kadarı çıkmadı.

Ben değil İspanyol basını ve taraftarlar diyor saha dışı olayları. Zaten diyorum sponsor transferi ama sırf sponsorluk için alınmadı.

Cenk ergün 66 numaramız boşta diyerek numarasını gösterdi ona.Gereksiz kaygı yapıyorsunuz.
Kafa olarak 10 numaralı Arda onu anlatmaya çalışıyorum. Şu anki haliyle 66 numarayı giyse ne olur? Takımı karıştıracak, birilerinin kuyusunu kazacak, Selçuk'un 11 yolunu açacak bilmiyor muyuz :red: Herif son 2 senedir futbol dışında her şeyle uğraştı şimdi de bize geliyor. Kaygı yapmayıp ne yapalım halaya mı kalkalım?

Geri
Üst Alt