Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.721
- 21.776
- 2.783
Olayin maddi yonunu aciklamissin bunlar zaten asagi yukari bilinen seyler. Ben daha kisisel bir soru sormaya calistim.Benim klube faydam baya olmustur , maddi asiri olmustur zira 19 senedir kombinem var , urunlere ve odedigim 15 senelik aidatlara girmiyorum , e sporcu olarak da hizmet ettik bilabedel , sutopunun onemsiz bir brans olmasi emeklerimizi zayi etmez
faydalari , e kongre uyesi olmak guzeldir , adaya girdik 10 yillarca giris ucretsiz , baya indirim aldik isletmecilerden 30-35% yemeklerde 10 senedir .
kalamis ha keza aynen.
genc yasimizda kamp bilmem ne derken yurt disi gezdik , coguna para verdik gerci
askerligi filan o sayede havuzda yaptik ... baska da vardir , dostane diyaloglar kuracagimiz insanlar tanidik ,2004 uyesiyim sporculuktan
Kulube fikri anlamda ne kazandirdin gibi. Tabi ki uye olmanin asgari sorumluluklarindan soz etmiyorum oy vermek gibi gorevler degil bahsettigim.
Bence her kongre uyesi hayatinin bir bolumunu Galatasaray'a adamakla yukumludur. Peki mesela sen bu kulubun gelismesi icin neler yaptin, 40 bin kombineli taraftar var herkes elinden geldigince katki vermeye calisiyor. Bence bir kongre uyesine taninan ayricaliklarin (adadan pilavina kadar) karsiligi olarak hatta buna bile gerek yok orda olmanin getirdigini bir sorumluluk olarak, verecegi sey maddi degil dusunsel olmali. Mesela hangi onerilerle kongreye gittin, konusma yapma firsatin oldu mu 13 senede? Hayatini ne olcude Galatasaray'a adiyorsun? Bu tarz sorular.
Bu arada aramizda Galatasarayli bir sporcunun olmasi cok degerli. Hangi alanda sporculuk yaptin? Kariyerin nasildi?
Umarim cok fazla soru olmamistir.
Iyi gunler,
Sevgiler..