Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Benim klube faydam baya olmustur , maddi asiri olmustur zira 19 senedir kombinem var , urunlere ve odedigim 15 senelik aidatlara girmiyorum , e sporcu olarak da hizmet ettik bilabedel , sutopunun onemsiz bir brans olmasi emeklerimizi zayi etmez

faydalari , e kongre uyesi olmak guzeldir , adaya girdik 10 yillarca giris ucretsiz , baya indirim aldik isletmecilerden 30-35% yemeklerde 10 senedir .

kalamis ha keza aynen.

genc yasimizda kamp bilmem ne derken yurt disi gezdik , coguna para verdik gerci

askerligi filan o sayede havuzda yaptik ... baska da vardir , dostane diyaloglar kuracagimiz insanlar tanidik ,2004 uyesiyim sporculuktan
Olayin maddi yonunu aciklamissin bunlar zaten asagi yukari bilinen seyler. Ben daha kisisel bir soru sormaya calistim.

Kulube fikri anlamda ne kazandirdin gibi. Tabi ki uye olmanin asgari sorumluluklarindan soz etmiyorum oy vermek gibi gorevler degil bahsettigim.

Bence her kongre uyesi hayatinin bir bolumunu Galatasaray'a adamakla yukumludur. Peki mesela sen bu kulubun gelismesi icin neler yaptin, 40 bin kombineli taraftar var herkes elinden geldigince katki vermeye calisiyor. Bence bir kongre uyesine taninan ayricaliklarin (adadan pilavina kadar) karsiligi olarak hatta buna bile gerek yok orda olmanin getirdigini bir sorumluluk olarak, verecegi sey maddi degil dusunsel olmali. Mesela hangi onerilerle kongreye gittin, konusma yapma firsatin oldu mu 13 senede? Hayatini ne olcude Galatasaray'a adiyorsun? Bu tarz sorular.

Bu arada aramizda Galatasarayli bir sporcunun olmasi cok degerli. Hangi alanda sporculuk yaptin? Kariyerin nasildi?

Umarim cok fazla soru olmamistir.

Iyi gunler,
Sevgiler..

Kendi aramizda ve zaman buyuk insanlarla lak lak yapmak disinda bir sorumluluk ustlendigimi soyleyemem. Kursuye hic cikmadim ve bu minvalde verdigim bir katki da yok , oysa ki aynen dedigin gibi referans olarak imza atanlardan biri bana bu dedigini sart kosmustu , konu mankeni adama uyelik referansi olmam diyerek

Her toplantida filan gordugu icin katilimimi takdirle karsilar ama kursu hitabetim filan olmadi. Pilav konusu hurafe. Klupte zaten olmamasi gerektigi gibi hic bir bedava sey yoktu ve olmadi Tesislere giris ile ilgili ayricaliklar haric ... O da vardi cunku bunlar sosyal tesis, zaten klup uyelerinin kullanimi icin kurulmus yerler .. Indirimlere gelince , bize olan indirim afili bonus denizbank kartina da vardi ornegin

spor , sutopu , 5 sene kadar , bizim donemimizde minik ,yildiz ve umit takim seviyesindeydim yas itibariyle , o donem o seviyede cok basariliydik , sonralari is biraz profesyonellesince 1-2 kisi kaldi tepede , geri kalan herkes elendi ,dagildi diyebilirz , ama o donem yapilan lisansli sporculuk uyelik firsati vermis oldu

Kimse kimsenin Galatasaraylılığını, kulübe katkısını yargılamasın. Herkes kendi çapında katkısını yapıyordur. Ben bunu yaptım; sen ne yaptın? diye sorulmamalı. Anadolu'nun bir şehrinde yaşayan bir Galatasaraylı İstanbul'da yaşayan bir Galatasaraylı ile aynı katkıyı sağlayamaz ki... Anadolu'da yaşayan taraftarın imkanı olsa bile bir noktaya kadar katkıda bulunabilir. Bu doğal yetersizlik de o taraftarın Galatasaraylılığını sorgulamamalıdır.

Burada bedava bilet arayan bir kardeşimiz var. Adı Berat. Emin olun onun kulübe olan katkısı bir çok kombineli taraftardan çok daha fazladır. Emin olun!

Mustafa Beye katılmakla birlikte Sinan Beyin de bazı hususlarda haklı olduğunu düşünüyorum..Eğer bir partide spor kulübünde dernekte normal üyeyseniz size her zaman eksisi olur deneyimlerle kanıtlanmıştır..Orada şahsi işini görenler genelde yönetim ekibindekilerdir.. Bu iş hamsiseverler derneği de olsa koskoca Galatasaray kulübü de olsa eminim benzer sistemle işler..
Şahsen bulunduğum yerde Store yok maalesef ama senede 3-4 kez Ankaraya geçerim hanımköye :) o zaman elimden geldiğince alışveriş yapmaya çalışırım.. Herkes bütçesine göre katkı yapmalı öğrenci adamın tutup da senede milyarlık ürün almasını beklememeli kimse

8 milyon pound, gerçekçi bir rakam değil gibi. Günümüz futbol piyasasında bu teklifle gelecek takım olamaz. Muslera Dünya'nın ilk 10 kalecisinden biri değil belki ama, saçma sapana goller yiyerek maç kaybettirmez, çok iyi refleksleri ile zor topları çıkarıp maç kazandırır.

Satılmayacak futbolcu olmaz gözüyle bakarım her zaman,
fakat sezon ortasında çok iyi bir teklif gelse bile bu hamle yapılmaz, zira yerine koyacak kalecimiz var mı yok mu belli değil. Sezon sonu bütçe+transfer politikası gereğince teklifler değerlendirebilir.

Bizim basının yeni trendi Newcastle

Bir arada Biliç,Mancini takımlarını yazıyorlardı

15 milyo pound olsa da satılmasın.5 milyona yenisini alırsın sonra tutmaz ve 5 milyona yeniden alırsın o da tutmaz gider 5 milyone yenisi alırsın ve o da tutmaz.........

Muslera'nın da artık 31 yaşında olduğu gerçeğini göz önünde bulundurursak £15m (€16.75m) mantıklı bir bedel. Bence duygusallığı abartarak yanlış yapıyoruz. İyi bir teklif geldiğinde Messi, Ronaldo gibi en iyiler haricindeki her oyuncunun yeri mutlaka dolar. Binlerce futbolcu var. Mesela bu hatayı Burak'ta yaptık Lazio 14-15m euro verirken satmayarak. Sonra neyseki Çin piyangosu denk geldi de en azından TS'ye ödediğimiz bonservisini amortiledik. Yoksa sözleşmesini tamamlayıp (tabii o zamana kadar yıllık 2.8m maaşını da alarak) bedava giderdi.

Hayır şimdi dünyada başka kaleci mi yok? Evet kendisini çok severiz, iyi futbolcu olmasının yanı sıra ortalamanın çok çok üzerinde bir spor ahlakına da sahiptir. Çok efendi adamdır vb vb ama bunlar kendisiyle güzel bir şekilde vedalaşamayacağımız anlamına gelmiyor. Hiçbir yere göndermesek de bu adam eninde sonunda bir gün futbolu bırakıp emekli olacak. Futbolcu dediğin insan olmasa, yaşlanma/eskime olayı olmayan bir makine olsa tamam koy kaleye sonsuza kadar oynasın ama öyle de değil yani. İmkanın varken satacaksın. Şartlar böyle gerektiriyor artık, endüstriyel futbol facts.

Katılmıyorum Anıl. Barca-Real anında boşluğu doldurur da mesela hangi iyi Alman kaleci bizim lige elir? veyahut geleceği olan herhangi bir kaleci?En az 5 yıl daha oynar ve hiç olmazsa 5 yıl kaleci transfer derdimiz olmayacak.

Katılmıyorum Anıl. Barca-Real anında boşluğu doldurur da mesela hangi iyi Alman kaleci bizim lige elir? veyahut geleceği olan herhangi bir kaleci?En az 5 yıl daha oynar ve hiç olmazsa 5 yıl kaleci transfer derdimiz olmayacak.

Nasıl zamanında 6-7m civarına bir Muslera bulduysak yine 6-7m civarına bir kaleci transferi daha yapıp değerini 15’e yükseltmeye çalışabiliriz. Mesela büyük takımların pek şans bulamayan yedek kalecilerini yıllık 2m civarı maaş teklif ederek ikna edebiliriz. Bizim gibi takımlarda ilk 11’in değişmez kalecisi olabilecek onlarca kaleciyi yedek bekletiyor top class takımlar.

Kaleci olarak üst seviyede en az 5-6 sezon oynar, tam olgun dönemi millet ucuza harcama derdinde. Neyseki bize kalmıyor iş

Geri
Üst Alt