Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
bosu boşuna yabanci kontenjanini harcamış oluruz

Gelsin, hoca 3'lu deneylerini salacak gibi durmuyor. Koray Gunter'i, Ahmet Calik'i izlemek istemeyiz; Serdar'in saglik durumu da belli.

30-31 yaşında. Son 3,5 sezonda toplam 20 civarı resmi maçta şans bulmuş ve son resmi maçı 1 sene önce. Devre arası kaliteli ve oynayan oyuncu bulmak zor iş ama Castan da soru işareti. İyi stoper değil de iyi stoperdi demek lazım. Şu an durumu ne, bilme imkanımız yok.

Öte yandan 4lü savunma ile oynasak bile bir stopere ihtiyaç var. Maicon'a bir şey olursa sezonu Denayer-Serdar ikilisi ile bitirme şansımız yok. Serdar her an kart, sakatlık sorunu yaşatabilir. Denayer'in pozisyon bilgisi yok, rakibe topu bırakıp sonra savunmaya çalışıyor ve hava toplarını seyirci gibi seyrediyor. Hantal Çalık ve Koray ise hiç güven vermiyorlar.

bu takıma bi sol stoper şartoğlu şart çok doğru bi tespit yapmışlar. denayer ve serdar çok aksıyorlar bi maçta normalde 2 gol pozisyonu verecekken bunların yüzünden sayı otomatikmen 4-5 e çıkıyor.

Bu adam olağanüstü bir golcü. Canlı en az 10 maçını izledim 2 senedir. Fizigini çok iyi kullanıyor Gomis gibi. Fernandao gibi olurmu acaba demeyin olmaz merak etmeyin.

Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app

Fernandao nun neyi varmış Yiğit ?

Herif sakatlıktan önce Bursa da kraldı,Feneri neredeyse tek başına Al gruplarından çıkardı

Bize hızlı ve adan eksiltebilen ve kanat da oynayabilen adam lazım. Zaten elde Jahovic’ten daha iyi bir o tipte santrafor var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takıma stopere gerek yok diyen futbolu bilmiyordur. En önemli sorunumuz oyunu kurmakta zorlanmamız rakipler Fernando'nun başına adamı dikince artık iş Maicon'un ileri uzun şişirdiği toplara kalıyor.
Bizim takıma sol ayaklı, ayağı iyi stoper lazım

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

182527_11.png

Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan'ı devre arasında kadrosuna katmaya kararlı. Barcelona ile anlaşma noktasına gelindi. Tecrübeli yıldız, 1 buçuk yıllığına kiralanacak.

Barcelona’da bu sezon aradığı şansı bulamayan, maç kadrolarına dahil edilmeyen Arda Turan, yuvaya dönüyor.

Galatasaray eski kaptanı Arda Turan’a parçalı formayı yeniden giydirecek. Milli yıldız, 1 buçuk sezonluğuna kiralanacak.

Gamaspor

GSCimbom Portal

Kaptanım ho

1.5 sezonluğuna beleşe kiralayıp 5-6 M opsiyon koyalım

Son düzenleme:
Demiştim. Yaz dönemi transferinin bittiği günün ertesinde yazmıştım. "Arda Turan konusu kapanmadı, ekim ayı geldi mi medya pazarlamaya başlayacak" demiştim. Ocak ayında yine gelmezse bir iki ay sonra yaz dönemi için yine haberler çıkacak.

Kısacası Arda Turan futbol oynadığı sürece bu ve bunun gibi haberler çıkacaktır. Yönetim ve teknik ekip gelmemesi konusunda kararlı olmalı. Şu adam gelmesin diye Fatih Terim gelsin bile derim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt