Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Katki vermez mi sence ?

Ona buna burnunu sokmazsa, cümle başına en az 3 adet adamlık kelimesini kullanmazsa ve tamamen futboluna odaklanırsa Türkiye liginin yerli yabancı en iyi futbolcusu olur. Tudor belki korkak, belki biraz da mal ama disiplinden taviz vermeyen bir hoca. Arda için büyük bir fırsat aslında kendisiyle çalışmak... Diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arda-turan-in-korkunc-fotografi_430107.jpg

S.A

Bu takimda oynatsana bi Ardayi. 20 dk sonra nefes alamamaya baslar .
Orası öyle Sneijder de ilk geldiğinde rezil bir haldeydi. Arda'nın futbolculuğunda bir sıkıntı yok adam gibi antrenman yapıp süre alırsa toparlanır. Arda'nın sıkıntısı tamamen kafasında. Onu düzeltmediği sürece bir halt olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serkan Şafak sana konuda yazmış olduğum mesaj editlendi ve Forum kuralları gereği uyarı aldım. Niyetim kesinlikle hakaret değildi, aramızda ki samimiyete güvenerek, seninde bir çok kez Jahovic için kullandığın bir cümle üzerinden takılmaktı. Umarım samimiyetime inanırsın.

Editlemek zorunda kalan Moderatör kusura bakmasın, zahmet verdim.

Son düzenleme:
Vallahi müthiş bir adamsın Kenan :asd22:

Ortada seninle alakalı en ufak bir şey yokken bütün şimşekleri üstüne çekip uyarı almayı başarabildin yine :005:

Serkan Şafak sana konuda yazmış olduğum mesaj editlendi ve Forum kuralları gereği uyarı aldım. Niyetim kesinlikle hakaret değildi, aramızda ki samimiyete güvenerek, seninde bir çok kez Jahovic için kullandığın bir cümle üzerinden takılmaktı. Umarım samimiyetime inanırsın.

Aramizdaki dostlugu 1 kenara birakip hak ettigin cezayi almam icin gerekeni yapacagim Kenan ,umarim bu hamle aramizi bozmaz

Valla ben karsiyim. Ama su var bakan acik acik 5-6 yabanciya dusucek dedi. Bu durumda eli ayagi tutan her yerli yine bi dolu para edicek malesef.

Nasil bir ulkedeyiz ? :(

Bizde bir gse nin mesajını editleyecek billur yok kenan abi senin mesajı bir admin editledi :)

"adam" edebiyatı yapacağına adım gibi eminim, kalsın ama diyelim

XPERIA X

Geri
Üst Alt