- 20 Haziran 2011
- 60.877
- 69.241
- 4.758
Ustad nasil 1 tavir takinmaliyim sence ?Vallahi müthiş bir adamsın Kenan :asd22:
Ortada seninle alakalı en ufak bir şey yokken bütün şimşekleri üstüne çekip uyarı almayı başarabildin yine :005:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustad nasil 1 tavir takinmaliyim sence ?Vallahi müthiş bir adamsın Kenan :asd22:
Ortada seninle alakalı en ufak bir şey yokken bütün şimşekleri üstüne çekip uyarı almayı başarabildin yine :005:
Avatarını 48 saat süreyle zurna yapsın sulh içinde çözülsün bu iş, kenan adamdır.Ustad nasil 1 tavir takinmaliyim sence ?
Arenadaki 17 .hafta oynanacak olan muhim musabakada Jahovicin gazabina ugramamak icin bu hamleye olumlu bakmak gerekir diye dusunuyorum.bu herifin GSmize gelmesini istemek hem GS hem de Goztepe dusmanligi saylabilir mi degerli ahbabim?
Hallettim.Avatarını 48 saat süreyle zurna yapsın sulh içinde çözülsün bu iş, kenan adamdır.
Aynen o yüzden Arda Atleticoda şov yapıp barcelonaya transfer yaptığında Tolga hertha berlinde senede 10 maça çıkıyorduTolga > Arda *10
Vur kardesim. Daha ölmediler.Arkadaş tamam formsuz filan eyvallahta yani takımı bozacakta bozacak diyip duruluyor,Ulan görende bu adam sanki Fenerbahçe altyapısından yetişmişte Galatasarayı mahvedeyim ya diyip buraya gelecek sanar,Aziz bu herifi almak için kıçını yırttı zamanında gitmedi,klasik twitçi tayfanın abartmaları bunlar adamın bir kaç aptalca hareketiyle önlenemez bir operasyon yaptılar adama,Daha 30 yaşında Türk futbolunda en üst seviyeye çıkmış bir adam ve Galatasaray alt yapısından çıkmış,Milli takımda yaptığı şeyler umurumda değil Emre Beleşin rezillikleri diz boyu ama adam futbolcu kullanabilirsen her türlü verim alırsın Ardadan,Tudor Selçuğu bile canlandırdı biraz Ardaya kesinlikle bir ivme katar,Arda kalibresinde Türkiye liginde 1 tane futbolcu yok var diyenlede tartışırım sonuna kadar.
Aynen o yüzden Arda Atleticoda şov yapıp barcelonaya transfer yaptığında Tolga hertha berlinde senede 10 maça çıkıyordu
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tolga şuan solda oynuyor Ardada gelince orda oynayacak kıyaslıyorum tabi.O kadar basit bakıyorsun ki olaylara bazen bakmadığını bile düşünüyorum. Markacılığı bırakın. Mevkileri bile aynı olmayan iki oyuncuyu kıyaslıyorsun sonra da son 2 senedir toplam 20 maça çıkmış bundan ötesi de saha dışında sürekli problem olmuş biri için bu tespiti yapıyorsun. Dün yoktur bugün vardır. Arda şu hali ile Çemişgezek de oynamaz. Ha form tutarsa ne mi olur. 1 FUTBOLCU kazanırsın ama bütün AHENGİ kaybedersin takımda.
vıdı vıdı etmeyecekse
top oynayacaksa
gururu bırakacaksa
çalışacaksa
vs vs .
arkadaş bunları yapsa barcelona'da mı yapar yoksa kaçıp gittiği ,ıskartaya çıkınca vitrin olarak kullanmak istediği galatasaray'da mı ?
az düşünün bakalım . bu yandan yırtmaçlı kamyon futbolla alakasını bitirmiş bunu 100 kere mi söylemek lazım anlamanız için ?
ya da milli takımda izlemeniz yetmedi de bir de leş halini bizde mi görmeniz gerekiyor ?
Tolga şuan solda oynuyor Ardada gelince orda oynayacak kıyaslıyorum tabi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda takımın yıldızı olur ne yedeği.Arda gelirse yedekte oynar oradan da takımın bütün enerjisini çökertir. Teknik vs itibarı ile neyini kıyaslayacaksın tarzları farklı bir kere.