Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Cok sevdigi aziz amcasi, emre abisi ve acun abisinin takimi olan febeye gitsin veya yukseleni olan bejekeye gitsin.

Arda takımın yıldızı olur ne yedeği.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

LOvLG1.png

Özür dilemeyen adamı affetmekten bahsediyorsunuz.

Uzun zamandır futbol oynamayan adamın futbol oynama ihtimalinden bahsediyorsunuz.

Arda sağlıklıysa, futboldan kopmadıysa, gelince hizipçilik yapmazsa, fizik olarak takıma ayak uydurabilirse, yedek kaldığında sorun etmezse... Sabancı reklamı mı yapıyorsunuz arkadaş?

Şu an Galatasaray'a gelmeye, etrafındaki 10 oyuncunun onun için oynamasına o kadar ihtiyacı var ki.

Tavrım net #YallahSurvivora

Arda gitsin Fenerbahcede yildiz olsun mumkunse. Adam futbol oynasa herneyse ama ortaligi karistirir bu Arda salaga. Futbolculuguda bitmis bu herifin Madrid'de oynadigi futbolun eseri yok. Ha o hesap gidip Kaka'yi alalim bizde, Milan'da ne bomba futbol oynardi beee

Dursunnnnnnn hainliklerine yeni bir halka daha ekleyecek.Bu adi herif takımı karıştırınca bu taraftar alayınıza geçirmesinide bilir.

Son düzenleme:
degil kiralik bedeli bedava olsa alacagi paranin yüzde 60. barca bile ödese istemem. adam takimin huzurunu bozacak okadar belliki. kesin barcada denemistir birseyler sonra hopp takimdan dislanmistir

Arda iyi bir futbolcu değil artık.
Gerek yok.

Arda için Terimi arkamıza alıyoruz.

İyice yerin dibine sokmuşsunuz herifi

Tamam eleştiriler doğru fakat bu ligde kimler kimler kral oldu Arda mı olamayacak ?

Yürüyerek bile gol atıyorsun bu ligde

İyice yerin dibine sokmuşsunuz herifi

Tamam eleştiriler doğru fakat bu ligde kimler kimler kral oldu Arda mı olamayacak ?

Yürüyerek bile gol atıyorsun bu ligde
Peki bu Tudorun en çok savunulan mentalitesi olan mücadele güçü yüksek olan takım istemesine ters değil mi?

Sen gelme ulan ayı. Umarım bu iddialar komiklik seviyesinde kalır.

Abartılı olduğuna katılmıyorum doğrusu. Performansını dışında çok başka sorunların oluşması hiç uzak bir ihtimal değil.

Ben performans bakımından diyorum saha dışı olaylarda hem fikirim

Geçen sene Barcelona maçlarında neler yazılıyordu şimdi neler yazılıyor :)

Çabuk unutuyoruz bazı şeyleri,ne olursa olsun Barcelona ya layık görülmüş bir futbolcuyu Türkiye şartlarında yapamaz demek bana garip geliyor.Üstüne basayım tekrar performans açısından diyorum

Ben performans bakımından diyorum saha dışı olaylarda hem fikirim

Geçen sene Barcelona maçlarında neler yazılıyordu şimdi neler yazılıyor :)

Çabuk unutuyoruz bazı şeyleri,ne olursa olsun Barcelona ya layık görülmüş bir futbolcuyu Türkiye şartlarında yapamaz demek bana garip geliyor.Üstüne basayım tekrar performans açısından diyorum
Yapamazın açılımı Ardanın kalitesi değil, şu an ki hali. Milli maçlarda otuz dakika sonrası bitti, hemde her iki maçta. Evet geçen sezon ara ara iyi performans sergiledi ama Barcelona git dediğinde gitmeyerek büyük bir hata yaptı.

Arda bu takıma bişey katamaz sonuna kadar buna katılıyorum bana göre şuan taktik hoca oyun sistem dışın da buralar da olmamızın tek nedeni kondisyonumuz arda bu kadar koşan bir takımda kendine zor yer bulur.. ama burada o kadar samimiyetsiz eleştiriler yapıldı ki hem madrid de ve barça da çok iyi maçlar oynadığı zamanlar da bile kimse beğenmiyordu yani çoğu kişi art niyetli acuna yakınlığından gıcık olan var siyasi olaylar var bizi sattı gitti diyen var fatih terim için eleştiren var yani bir sürü neden var hatta adam her seferinde başka takımda oynamam bu ülkede dedikçe fenerli diyen bile var yani özeti çok kasıtlı eleştiren var..

Arda'yi davranislarindan ve aciklamalarindan dolayi istemeyenlere lafim yok ama oyunculuguna bile bok atan var komik olmayin, fit bir Arda Turan ligin en iyi oyuncusudur

Son düzenleme:
Sanki gelecek ve çok iyi oynayıp hem şampiyon yapacak hemde kadıköyde uzun süren hasreti dindirecek galibiyet golünü atacak hissine malikim..burda sövüp sayanlar gelmesin diyenler golden sonra ardaaaaaa diye yazacak ve ben maç sonu bu yorumumu hortlayıp alkış yağmurunda ıslanacam hissiyatına da kuvvetle malikim..arda şımarık olabilir, ultra adam olabilir, cahil, egolu vs olabilir ama çok iyi bir Galatasaraylı ve çok iyi bir topçu olduğu da aşikârdır..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt