Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
galatasaray-da-iki-beke-de-yol-gorundu-3186075.Jpeg

Latovlevici ve Martin Linnes... Mevcut Galatasaray kadrosunda sol bekte dönüşümlü oynayan iki futbolcu. Aslan’ın hocası Tudor, iki oyuncunun da performansından memnun değil.

Devre arasında olmasa bile sezon sonunda Latovlevici ve Linnes’in gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Cim Bom’un planı, sol beke Asamoah’ı aldıktan sonra Ganalı futbolcuyu yerli bir isimle yedeklemek.

(Fanatik)

Linnes sağ beki yedeklese. Sol bekte Asamoah + yerli olsa mesela? Latoyu şutlasak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sağbek için emirhan civeleği hazırlamalıydık ama çocugun fiziği çok kötü.ali ülgen şu an daha önde...milli takım sagbeki zaten.

asamoah gelmeden neyi gönderiyorsun tudor ?
carole'yi yolladın benzer çapta lato'yu aldın eline ne geçti ? kaldı ki linnes pekala idare ediyordu . lato konusunda bu kadar vasat performans beklemiyordum karabük'te daha iyiydi sakatlık sonrası bayağı gerilemiş.

@RedReport_

SON DAKİKA | Galatasaray, Arda Turan transferini iptal etti. (DHA)

DOc7lkBW4AA_aF6.jpg

Galatasaray'ın Barcelona'da top koşturan Arda Turan ile ilgilendiği yönündeki haberlerin perde arkasına Doğan Haber Ajansı (DHA) ulaştı. Galatasaray'ın Arda Turan'ın transferi için oyuncu ve kulübüyle hiçbir görüşme yapmadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların devre arası transfer planında Arda Turan hamlesi olmadığı öğrenildi.
DEFTER KAPANDI
Sezon başında tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Galatasaray'ın, yüksek maliyet sebebiyle Barcelona ile anlaşma sağlayamadığı ve Arda Turan defterini kapattığı belirtildi.

Son düzenleme:
Linnes her türlü kalmalı sağ sol bek için ondan uygun alternatif bulunmaz

git - gel vol 89859459485948.
yalama olduk arkadaş bir kapansın şu leşin mevzusu.

Bence yapılmıyor. Oraya da bir reis lazım artık. Ağır basmalı.

Ben illa ilk 11 oynasin demiyorum zaten. Alternatif bir yedek olur 2-3 pozisyon icin.

Linnes'i yolladin mi yine bir yedek alacaksin oraya zaten takimda bek yok Mariano disinda. Dandik bir yerli herif veya Lato gibi Anadolu topcusu alacagimiza Linnes kalsin takimda bence.

sabryi kesemeyen bir linnes
cimbombdan derhal uzaklastirilmalidir

asamoah 11 'in sol beki yedeği ? yok
mariano 11 'in sağ beki yedeği ? linnes

Belki sezon sonuna kadar iki mevkiyi birden Linnes yedekleyebilir ama sene sonunda Avrupa macerası da işin içine girince yerli 1 bek daha lazım bence. Ama netice ne olursa olsun Tarık-Latovlevici gibi yetersiz adamların %100 gitmesi gerekiyor ...

Böyle Konoplyanka gibi saf bir sol açık alsak Arda 'dan 1000 kat daha iyi olur ...

Linnes kalmalı ıyi bir yedek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben illa ilk 11 oynasin demiyorum zaten. Alternatif bir yedek olur 2-3 pozisyon icin.

Linnes'i yolladin mi yine bir yedek alacaksin oraya zaten takimda bek yok Mariano disinda. Dandik bir yerli herif veya Lato gibi Anadolu topcusu alacagimiza Linnes kalsin takimda bence.

tamam linnes kalsın .dejong ve donk zaten yolcu ama latovlevici ve garry de gitsin.asmaoah+yabancı sol kanat+musonda(jonathan bamba) tarzı bi kanat alalım.

8z71yHN6_bigger.jpg
Tostos@galadione9 dk.

dursun başkan yayını izler. sınırın 2019'a kadar devam edeceğini öğrenince viskisinden bir yudum alır ve kurmaylarına şunu der: arda turan defterini kapatın

:asd22::asd22:

Geri
Üst Alt