Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Ben illa ilk 11 oynasin demiyorum zaten. Alternatif bir yedek olur 2-3 pozisyon icin.

Linnes'i yolladin mi yine bir yedek alacaksin oraya zaten takimda bek yok Mariano disinda. Dandik bir yerli herif veya Lato gibi Anadolu topcusu alacagimiza Linnes kalsin takimda bence.

asoyu al yedeğini altyapıdan bebe yap
ben olsam böyle yaparım
hem paradan hem kontenjandan tasarruf ederim
+ genclerin de yolunu acık tutmak gerekir

8z71yHN6_bigger.jpg
Tostos@galadione9 dk.

dursun başkan yayını izler. sınırın 2019'a kadar devam edeceğini öğrenince viskisinden bir yudum alır ve kurmaylarına şunu der: arda turan defterini kapatın

:asd22::asd22:

8z71yHN6_bigger.jpg

yedegin bile yedegini yabancı yapmakla alttan gelecek tobcularımızın yolunu acamayız sevgili renktaslarım

Bence Linnes'teki problem adamın bek olmaması. Visca gibi orta sahanın sağında oynatsan belki biraz verim alırsın. Gerçi nerede oynatırsan oynat bizde yedek olur en fazla.

Linnes kalmalı işleyen takımda her türlü iş yapar.

geçtiğimiz transfer döneminde aynı haber ajansına bağlı olan cnn ardayı kiraladığımız yönünde son dakika girmişti yanılmıyorsam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok üzüldüm gerçekten.

sent via GSC

Transfer nobetinin nobetini aç o zaman adminim halk istiyor

Sizi severim, sayarim Ugur bey lakin Basaksehir ve Besiktas gibi kritik deplasmanlara cikacagimiz günler yakinken transfer ile mesgul olamayiz. Transfer önerileri basligini kullanabilirsiniz. Ben zamaninda acacagim nöbeti.

Asamoah+Akbaba superb olur

Kwadwo Asamoah: 2 M €
Emre Akbaba: 2 M € + Donk + Emrah

de Jong,Balta,Tarık gibilerini fesh edersek takımı toplarız tam manada.Seneye Lato,Yasin,Koray,Eray gibilerindende kurtuluyoruz

Geri
Üst Alt