Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Asamoah Bernard kanadı, Mariano Soso kanadı. keşke olsa, zevk veren bir futbolumuz x2 olur.

Son düzenleme:
Yorumları biraz abartılı olsa da Suphi haklı belirli derece de.

Ndiaye yeterli değil bana göre de şimdiye kadar. Selçuk dan sonra tempolu ve enerjik bir adam görünce millet coştu ama daha çok yol kat etmesi lazım Badou nun.

sent via GSC

Bernard diye gidip, ligden 65 milyar öroya madiaye gibi birini alıp gelirler.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tosun-pasa-s-202242FL.jpg

Yüzümdeki ifade renktaş

Valbuena Fener'de değil de bizde olsa nasıl olurdu sorusunun cevabı olacaktır.

Madem oyuncu ve kulübü ile hiç görüşme yapılmadı niye haberini yapıyorsunuz?

İş yapar kesinlikle.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

linnes gayet iyi oynuyodu git gelleri iyiydi asist falan yapıyodu büyük haksızlık yapılıyor cocuga

Avrupa'da yaşayan ve yaşadığı ülkenin medyasının ciddi anlamda takip eden renktaşlarıma soruyorum:

Yaşadığınız ülkelerde de gelişmelerde bu kadar keskin dönüşümler oluyor mu? Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü Asamoah konusunun kapandığı haberi yayıldı, alternatif oyuncular konuşulmaya başlandı. Bugün sabah uyanıyorum Asamoah imzayı atmışcasına haberler net bir şekilde yapılıyor? Başım dönüyor.

kwadwo-asamoah-juventus_1h7egnv004a351vzjih2spuxw7-1510541023.jpg

Galatasaray'ın geçen yaz kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği, ancak Juventus'un son dakikada vermekten vazgeçtiği Asamoah sarı-kırmızılıları sevindirecek bir mesaj gönderdi.

Futbol direktörü Cenk Ergün ile görüşen yıldız sol bekin, "Yazın her konuda anlaşmıştık. Benim için uzun süren görüşmelerden sonra verdiğim bir karardı. Galatasaray'a verdiğim sözün arkasındayım. Asla dönmem. Bana sunduğunuz şartlar ve her şeyden önemlisi, takımda bana biçilen rol üzerine bir karar almıştım. Juventus devam edelim dese dahi artık benim için önemli olan Galatasaray. Her maçını büyük bir ilgiyle merak ediyorum. Açıkçası oynanan futbol umut verici. Bu ekibin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştuğu öğrenildi.
Juventus'un yaz döneminde gerçekleştiremediği sol bek transferini devre arasında yapması halinde Galatasaray'a ocak dönemi için kolaylık sağlayacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda biten Asamoah için 1.2 milyon euro bonservis verebileceğini İtalyan kulübüne iletti. Juventus ile pazarlıkların devre arasında süreceği ifade edildi.

milliyet

Geri
Üst Alt