Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Belhanda'dan daha mı iyiymiş?? Kafası mı güzel bunların, utanma arlanma da kalmamış bunlarda. Belhanda bunun yaşındayken kıçı kırık Montpellier'i Fransa'da şampiyon yapıyordu. Bu herif 25 yaşında ve hedefi Süper Lig'de küme düşmemek olan bir takımda 3-4 gol atmış başka da bi kariyeri yok. Nasıl bir manyaklık bu yahu. Gelse yapacağı en fazla kulübeyi ısıtmak. Yasin veya Tarık ile kafa kafaya takas ediyorlarsa alınsın, diğer ihtimallerde derhal kalkılsın masadan.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gayet makul isteklerde bulunmuslar. Sinan zaten ise yaramaz herifin teki. Yasin sezon sonuna kadar kalabilir de o digerinden kurtulmamiz lazim.

Emrah+Sinan+2 milyon verip alalim arkadasi. Sinan'i ne olur ne olmaz diye geri alma opsiyonu + sonraki satistan %25 pay ile verelim.

Emre Akbaba önemli bir oyuncu, mutlaka transfer edilmeli.

Elimizdeki çöpleri temizleyip O. Yokuşlu- S. Gürler-E.Akbaba-D.Türüç-K.Ayhan-M. Çağıran-A. Ömür-O. Şahiner gibi nispeten daha genç potansiyelli topçuları alırsak çok karlı çıkmış oluruz

Hem Yasin hem Sinan bu takima sezon sonuna kadar katki yapabilecek isimler

yok renktaş henüz o kıvama gelmedim , gelmiş olsan stanciuyu falan da isterdim karanın yanında fakat forumumuzda dh ölücüleri mevcut bildiğim kadarıyla

Donanımhaber ölücülüğü mü istiyorsunuz.Alın size ölücülük eray işcan+ tarık çamdal+ 1m euro çok bile yerli futbolcular için :) Çok mu abarttım ne olayı :D

Yasin-Sinan ikilisine bu işi kapatalım. 2 milyon avro yerine Emrah-Tarık-Donk üçlüsünden ikisini alabilirler. Emrah zaten Antalya'ya alışkındır. Yabancılıkta çekmez.

Sinan ın sözleşmesi 2019 da bitiyor.Emrah,Yasin+ 2 milyona olur bu iş.Sinan ı da devre arası 2 milyon veya üstü bir miktara satabilirsek tadından yenmez.

Kwadwo Asamoah: "Galatasaray’a verdiğim sözün arkasındayım. Asla dönmem. Juventus devam edelim dese dahi artık benim için önemli olan Galatasaray. Her maçını büyük bir ilgiyle merak ediyorum.”

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Latovlevici ve Tarik'i gönderip Asamoah'i almamiz lazim. Mariano-Asamoh-Linnes üclüsüne ilaveten bir yerli alinmali.

Ömer Ali, Atila Turan, Sakib Aytac, Ömer Bayram ve Ziya Erdal bu sezonun en gözde 5 yerli bek oyuncusu.

Linnes gibi ilk 11 icin bariz yetersiz yabancilari kadroda bulundurmayi pek sevmem ama yerli olarak da öyle 3-5 kat daha iyi isimler yok piyasada.

Eger makul bir teklif gelirse elbette satilabilir. Özellikle sag bekte hemen hemen hic alternatif oyuncu yok.

kwadwo-asamoah_1m4qxzc2iriyh1k58di27m4znt.jpg

Devre arası transfer çalışmaları devam ediyor.Sarı kırmızılılar, Juventus'un sol beki Asamoah'ı yeniden gündeme aldı.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, geçtiğimiz günlerde Asamoah transferinin devre arasında imkansız olduğunu açıklasa da Sarı Kırmızılılar, Ganalı oyuncu için yeniden kolları sıvadı.Ergün'ün, yabancı kuralının değişme ihtimaline vurgu yaparak Asamoah'ı Ocak ayında kadrolarına katamayacaklarını açıklamasına karşın; başkan Dursun Özbek, teknik heyetin de takımda görmek istediği Ganalı oyuncu için talimat verdi.

Juventus kulübüyle pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Galatasaray, sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan Asamoah için 1.5 milyon Euro önerecek.

Teknik direktör Igor Tudor da bu sezon takviye için ilk bölgeyi sol bek olarak belirledi. Hırvat teknik adam, Linnes ve Latovlevici'nin forma giydiği savunmanın solunda zaman zaman Denayer'i oynatmak zorunda kalmıştı. Başarılı oyuncu, daha önce Galatasaray'da forma giymek istediğini İtalyan kulübüne bildirmiş, yaz aylarında yapılan pazarlıklar sonuç aşamasına gelmişti ancak Juventus, transferin son gününde Asamoah'ı satmaktan vazgeçmişti.

Juventus'ta 6.sezonunu geçiren Asamoah, 12 haftası geride kalan Serie A'da 5 maçta forma giyip 1 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer alan Ganalı oyuncu, Avrupa maçlarında hiç süre almadı.

Ntvspor

GSCimbom Portal

Kwadwo Asamoah: "Galatasaray’a verdiğim sözün arkasındayım. Asla dönmem. Juventus devam edelim dese dahi artık benim için önemli olan Galatasaray. Her maçını büyük bir ilgiyle merak ediyorum.

Kwadwo Asamoah: "Galatasaray’a verdiğim sözün arkasındayım. Asla dönmem. Juventus devam edelim dese dahi artık benim için önemli olan Galatasaray. Her maçını büyük bir ilgiyle merak ediyorum.

Kime yapmış bu açıklamayı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt