Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Lavezzi Harekâtı Başlıyor

628b00a562301db1219ed9f8148d1c7b.jpg

Sözleşmesi sona erecek olan Ezequiel Lavezzi'yi transfer etmek istiyor.

[CNN Türk] ve Mynet'in haberine göre hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Ocak ayında sözleşmesi sona erecek olan Lavezzi'ye sözleşme önerecek.

2 yıldır Çin'de Hebei China Fortune forması giyen Arjantinli yıldız, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün, kısa süre için Lavezzi'nin menajeri Alejandro Mazzoni ile görüşecek ve yıllık 2.5 milyon euro'luk teklifi iletecek.

Goal.com

Son düzenleme:
Mariano - Feghouli
Asamoah - Lavezzi

Güzel olur, lakin yaşı (32) düşündürücü.

--------------------------
@Yiğiz Karagöz

Lavezzi bitmiş.

Son düzenleme:
Asamoah: "Galatasaray'a verdiğim sözün arkasındayım. Asla sözümden dönmeyeceğim." (Milliyet)

DOgjEUYWsAA60yH

_____________________Muslera
____________Maicon________Fernando

2-4-3-1 oynarız.

Son düzenleme:
Gel gönlümün efendisi yanına 2 tane genç alalım 1 2 tanede alt yapıdan çırırsak mükemmel olur u17 milli takımın yarısını biz yollamışız içlerinden biri çıkar inşallah

Kwadwo Asamoah: "Galatasaray’a verdiğim sözün arkasındayım. Asla dönmem. Juventus devam edelim dese dahi artık benim için önemli olan Galatasaray. Her maçını büyük bir ilgiyle merak ediyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güvenmemek lazım,böyle bir açıklama gerçekten var olsaydı şimdiye Beinsports veya Ntvspor haber yapardı.

Fernandodan sonra en çok sevindiğim oyuncu bu olacak gelirse. Diğerleri de evet çok iyi ama Asamoah aşkı bambaşka. Gelse keşke bir an önce.

Emrah, Tarık, Donk, Balta, Sinan(kiralık) seç beğen al bunlardan. Bu arada ben Sinan'ın sözleşmesinin uzatılıp kiralanması gerektiğini düşünüyorum. Bu haliyle bile 2-3 milyona satılabilecek bir adam. Kiralandığı yerde bir hava yakalarsa daha da değerlenir. Bedava bırakılmamalı.

[FONT=&quot]Dursun Özbek, Asamoah transferi için resmi çalışmaları başlattı.(TRTSPOR)[/FONT]

Asamoah: "Galatasaray'a verdiğim sözün arkasındayım. Asla sözümden dönmeyeceğim."

DOgjEUYWsAA60yH

Juventus Basın Ofisi: "Bu sözler gerçek değil. Asamoah hiç Türk medyasına konuşmadı." (CM)

Geri
Üst Alt