Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bir kere Badou'ya Yaya Toure benzetme yapmanla oyuncuyu ne kadar iyi tanidignin belli oluyor.

Iki, Football Talents diye kanal acmissin heralde, kimsenin aramadigini cöplere komisyon alacam diye video yaparsan, 0 subscribers kalabilir yillarca..

Komisyon işi Alper Altundan sorulur :D

Umurumda değil kalabilir :D

Fernandao ne yapmiş anlamadim. Şu ligde fizigi iyi olan her forvet iş yapabilir zaten. Tekniginin vasat oldugunu izliyoruz onunda. Üst seviyede dagilir gider. O da 5 milyon euro verilip alindi.

Bu oyuncuya gelince iyi izlemedim ama Öyle 4-5 milyon euro vermem bu ligden bir oyuncuya. Diyelim iyi oyuncu. Bu transferi yapan adami transfer edelim ozaman.:)

Fernandao ne yapmiş anlamadim. Şu ligde fizigi iyi olan her forvet iş yapabilir zaten. Tekniginin vasat oldugunu izliyoruz onunda. Üst seviyede dagilir gider. O da 5 milyon euro verilip alindi.

Bu oyuncuya gelince iyi izlemedim ama Öyle 4-5 milyon euro vermem bu ligden bir oyuncuya. Diyelim iyi oyuncu. Bu transferi yapan adami transfer edelim ozaman.:)
Yoooo ne dagilmasi
Fb el de devam ediyosa fernandao sayesinde
Keza ligdede öyle

~tap

Fernandao gibi dominant bir oyuncu cogu ligde, ve mecrada is yapabilir. Fizik olarak cok cok üstün bir oyuncu... Su ana kadar FB icin müthis bir transfer oldu cikti. Hem ligde, hemde özellik ile avrupa liginde FB´yi tasiyan oyuncu kendisi. Ve en önemlisi, gidip Van Persie gibi bir yildizin elinden aldi formayi for now.

Van Persie benim dünyada sevdigim sayili santraforlar arasinda, ama Vitor´u cesur kararindan dolayi tebrik etmem lazim... Formayi calisan alir.

192 adam teknigi ne kadar iyi olabilirki

herif iyi oynuyor da iste zamaninda kotu dediniz diye boyle postlar atiyonuz degilmi baris kardes

Türkiye'nin X'i denilen adamlar çoğunlukla fos çıkıyor.

bizim norvec 2ligde bodø glimte oynuyordu, aynen niaassede burda oynadi
ciddi burda begenilmeyen oyuncular turkiyede is yapiyor HAYRET!

buyuk takim oyuncusu degil, bunu anlatim. sandefjord yasiyorum. bu adami canli izledim. bir kurus etmez
Galatasarayda oynayamaz. lan ben bile 16 yasinda 4 ligde oynadim norvec liginde kim oynayamaz :D

akil olsa sag bek olarak devam edip sabriden daha iyi oynardik yemin ederim

bizim norvec 2ligde bodø glimte oynuyordu, aynen niaassede burda oynadi
ciddi burda begenilmeyen oyuncular turkiyede is yapiyor HAYRET!

buyuk takim oyuncusu degil, bunu anlatim. sandefjord yasiyorum. bu adami canli izledim. bir kurus etmez
Galatasarayda oynayamaz. lan ben bile 16 yasinda 4 ligde oynadim norvec liginde kim oynayamaz :D

akil olsa sag bek olarak devam edip sabriden daha iyi oynardik yemin ederim
Sen Norveçde ne zamandan beri yaşıyorsun

Envoyé de mon Sony Z3

192 adam teknigi ne kadar iyi olabilirki

herif iyi oynuyor da iste zamaninda kotu dediniz diye boyle postlar atiyonuz degilmi baris kardes

Bu lig için iyi. yedegim olabilir. 5 milyon euro verip almazdim. Üst seviye için yeterli görmüyorum Hayri buba. Güçlü fizigi olmasa tirt bir oyuncu.:(

İbrahimovic 1.92 boyunda. tenigiyle akiyor adam. He sen şimdi o istisna diyecen biliyorum:D

Ee Luca Toni'de alt liglerde süründü bu sıçrama bir anda olabilecek birşey

Yoooo ne dagilmasi
Fb el de devam ediyosa fernandao sayesinde
Keza ligdede öyle

~tap

Üst seviye diyorum haci. Molde'nin lider bitirdigi grup bu. ŞL'İ için mesela bence yetersiz. Bir dönem parlayabilir sadece. Teknigi vasat olan bir topçunun üst seviyede bir halt yiyecegini düşünmüyorum.:38573:

merak etme renktas bizim scout ekibi giresunspordan birini alacak.. supriz isimlerden sadece kaos ortami oluyor
hajrovicten tut ortiveroya kadar ve endogan diye bir futbolcumuzda var, hic gormedim kendisini..

Luca Toni ve Hulk onlar farkli kardes, katiliyorum bazi futbolcular yaslaninca ortaya cikiyor ama bu adam gercekten vasat biri

Ee Luca Toni'de alt liglerde süründü bu sıçrama bir anda olabilecek birşey

merak etme renktas bizim scout ekibi giresunspordan birini alacak.. supriz isimlerden sadece kaos ortami oluyor
hajrovicten tut ortiveroya kadar ve endogan diye bir futbolcumuzda var, hic gormedim kendisini..

Luca Toni ve Hulk onlar farkli kardes, katiliyorum bazi futbolcular yaslaninca ortaya cikiyor ama bu adam gercekten vasat biri

Geçmişte oynadığı maçları bilemem.Ben bu sene izlediğim maçlar üzerinde değerlendiriyorum

Sen farklı düşünüyorsan saygı duyarım

Geri
Üst Alt