Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Valla izlemesi çok keyifli bir herif. Şampiyon yapar mı bilemem; ama sıkıcı Galatasaray maçlarına derman olur.

Emrede Ardadaki oyun görüşünün 10'da 1'i yok.Bruma Emreden iyi oyuncuydu bana göre,Emre bal yapmayan bir arı bunu lige gelirse görürüz.

Emrede Ardadaki oyun görüşünün 10'da 1'i yok.Bruma Emreden iyi oyuncuydu bana göre,Emre bal yapmayan bir arı bunu lige gelirse görürüz.

Can anlatamiyorum , oyun gorusu , oyun zekasina filan ihtiyaci yok bu adamin .. Paslasmasina da gerek yok

dunya futbolunda artik oyle 10 adam gecip gol atilan 1970 lerin futbolu yok diyoruz ya , dunya uzerinde bunu yapabilecek su an tek adam

bunu alan antrenor , soyle adam ekarte et sola ac filan dememeli zaten

biz sana topu atacagiz , 3-5 adam gecip kaleye girmek de senin isin , bunu yapabilecegin icin buralara gelebildin diyeceksin

sonra da televizyonunu 2 kat buyugu ile degistirip "biz nasil bir is yapmisiz" diyip keyif yapacaksin

Şu haliyle bile bazı özellikleri (Tümü değil tabi) Bruma' dan üstün bir futbolcu, çoğu kişinin katılmayacağını biliyorum, benim fikrim bu ve Bruma' dan da üç yaş daha küçük. Bruma' dan gelen paranın tamamı bile verilse söz etmem, kimlere ne paralar saçıldı?...

Son yıllarda yerli statüsünde ciddi yatırım yapılabilecek Emre ve Cengiz' den başka hücuma dönük oyuncu çıkmadı, belki 3-5 yıl daha da çıkmayacak...Heyecan verici transfer budur, yoksa kariyerinin sonuna yaklaşmış kaliteli futbolcuyu ederinin üzerinde paralar vererek getirmek en kolayıdır; ne sihirbazlıktır, ne de vizyondur...

Sinan çocuğun kariyerini bitirmeye an biçmiş galiba.
4-5 oyuncuyu çalımlayacak he tamam. Adamın ayağını eline verirler er yada geç bu kafayla ki öyle geçmediğini de çok gördüm.

Bilemedim bir deli pepe ye denk gelir. Öldümü diye bakarsın arkasından.

Son düzenleme:
Şu haliyle bile bazı özellikleri (Tümü değil tabi) Bruma' dan üstün bir futbolcu, çoğu kişinin katılmayacağını biliyorum, benim fikrim bu ve Bruma' dan da üç yaş daha küçük. Bruma' dan gelen paranın tamamı bile verilse söz etmem, kimlere ne paralar saçıldı?...

Son yıllarda yerli statüsünde ciddi yatırım yapılabilecek Emre ve Cengiz' den başka hücuma dönük oyuncu çıkmadı, belki 3-5 yıl daha da çıkmayacak...Heyecan verici transfer budur, yoksa kariyerinin sonuna yaklaşmış kaliteli futbolcuyu ederinin üzerinde paralar vererek getirmek en kolayıdır; ne sihirbazlıktır, ne de vizyondur...

ya mustafa , bu doldurusa gelme , fikrinde israrci ol

ama ne cengizi .. cengiz ,arda veya bruma kalkip emre ile kiyaslanabilir mi

allah askina hangisi bu adamin yaptiklarini yapabilir .. bu cocuk simarik veya yola gelmeyecek su bu olabilir ama bundaki yetenek kimsede YOK

abi gozle gorunur bir sey net yani .

bu dedigin olabilir .. ona bir sey diyemem , futbolun acimasiz tarafi
Zekasını geliştirmesi gerekir. Messi de öyle dediğin gibi Slalom milleti çalımlayarak çok geçtiği oldu ama zamanlaması önemli maç içinde. Bakıyor kafasında çiziyor yolunu sonra vııım. Bunu devamlı yaparsan af edersin maf olursun veya rezil.

Sinan çocuğun kariyerini bitirmeye an biçmiş galiba.
4-5 oyuncuyu çalımlayacak he tamam. Adamın ayağını eline verirler er yada geç bu kafayla ki öyle geçmediğini de çok gördüm.

Bilemedim bir deli pepe ye denk gelir. Öldümü diye bakarsın arkasından.

Daha az, daha yerinde ve zamanında çalım denesin yeter zaten, rakip oyuncunun çalım yeme korkusuyla yanına yaklaşmaya korkması bile büyük avantajdır bu tip futbolcular için. Geliştirmesi gereken en önemli eksikliği çevre kontrolü. Emre' nin yerinde olsam, mevkileri aynı olmasa da Alex' in bulabildiğim bütün maçlarını tekrar tekrar izlerdim mesela...

bnim emre videolarinda dikkatimi en cok ceken sey rakip oyuncularin surat ifadeleri

cok sey anlatiyor

Emre'yi bonservis opsiyonu ile kiralamak gerek, Arda ile Emre'nin bonservisi aşağı yukarı aynı, yıllık ücret olarak Arda Emre'den iki kat fazla alır. Bu sezon için Arda daha fazla katkı verir ama 2 sene sonra Arda göbeğini götüremezken Emre çok kötü oynasa bile değeri 5 milyon Euro'nun altına düşmez, riske girmeye değer.

Son düzenleme:
Daha az, daha yerinde ve zamanında çalım denesin yeter zaten, rakip oyuncunun çalım yeme korkusuyla yanına yaklaşmaya korkması bile büyük avantajdır bu tip futbolcular için. Geliştirmesi gereken en önemli eksikliği çevre kontrolü. Emre' nin yerinde olsam, mevkileri aynı olmasa da Alex' in bulabildiğim bütün maçlarını tekrar tekrar izlerdim mesela...
Evet ve takım oyunu oynamasını öğrenmeli.
Tek Pass ve temposunu düşük tutmalı. Maç içinde sonra 2-3 kez ortalama zamanına göre patlama yapıp aniden kaleye doğru hız teknik kabiliyeti ile işi bitirir zaten. Timing ve sabırlı olması gerekir. O silah güçlü silah ama rakibe ne zaman kunlanacağını göstermemesi gerekir ve unutturması sağlamılı rakibe. Devamlı pass Pass ile oyna fazla gevelemeden sonra hopp supriz anda patlama güçü.... Messi böyle oynuyor işte.

Son düzenleme:
Emre'yi bonservisi ile kiralamak gerek, Arda ile Emre'nin bonservisi aşağı yukarı aynı, yıllık ücret olarak Arda Emre'den iki kat fazla alır. Bu sezon için Arda daha fazla katkı verir ama 2 sene sonra Arda göbeğini götüremezken Emre çok kötü oynasa bile değeri 5 milyon Euro'nun altına düşmez, riske girmeye değer.

bonservisi ile kiralamak ne demek

Hem gs hem fb ilgileniyor haberleri dolaşıyor ortalıkta. Emre nin biraz aklı varsa gelmez. Futbolunu geliştirebilecegi bir lige gitmesi lazım sağlam bir hoca lazım ona akıl verebilecek yeteneklerini doğru kullanmasını ogretebilecek.
Bizim lige gelirse maalesef ne uzar ne de kisalir muhtemelen de kısa bir süre sonra da sakatlarlar.
En basit örnek olarak bruma. Kiralık göndermeden önce ne katkısı vardı daha sonra yurtdışına kiralandi geri döndüğünde hem fizik hem de oyun yapısı olarak ne kadar geliştiğini herkes gördü. Sonuç olarak ben Emre transferine sıcak bakmıyorum hele ki bu yönetim ve tudor varken uzak dursun.

Yav bu çocuk kendisini geliştirebileceği hem ülke hem de takım olarak en iyi yere gitmedi mi zaten? Nereye gitmeli sizce? Hollanda ligine gidip leblebi gibi gol atsa çok mu gelişmiş olucak? Almanya da yapamayıp ispanyada mı yapıcak ? Bizim için iyi oyuncu işte gelsin oynasın kurtulun şu kalıplaşmış laflardan her genç oyuncuya messi muamelesi yapılıyor..

Hocam ciddi mi yoksa ironi mi anlayamadim ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İleriye dönük yatırım için Bruma örneğini vermiştim. Emre Mor için şansımız varsa bence alınıp denenmeye değecek bir transfer olur. Bu seneki transferleri taçlandıracak bir transfer olacağını düşünüyorum. Emre biraz sıkıntılı bir oyuncu ama potansiyeli yüksek, riske girilebilir.

Geri
Üst Alt