Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Valla izlemesi çok keyifli bir herif. Şampiyon yapar mı bilemem; ama sıkıcı Galatasaray maçlarına derman olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla izlemesi çok keyifli bir herif. Şampiyon yapar mı bilemem; ama sıkıcı Galatasaray maçlarına derman olur.
Emrede Ardadaki oyun görüşünün 10'da 1'i yok.Bruma Emreden iyi oyuncuydu bana göre,Emre bal yapmayan bir arı bunu lige gelirse görürüz.
Şu haliyle bile bazı özellikleri (Tümü değil tabi) Bruma' dan üstün bir futbolcu, çoğu kişinin katılmayacağını biliyorum, benim fikrim bu ve Bruma' dan da üç yaş daha küçük. Bruma' dan gelen paranın tamamı bile verilse söz etmem, kimlere ne paralar saçıldı?...
Son yıllarda yerli statüsünde ciddi yatırım yapılabilecek Emre ve Cengiz' den başka hücuma dönük oyuncu çıkmadı, belki 3-5 yıl daha da çıkmayacak...Heyecan verici transfer budur, yoksa kariyerinin sonuna yaklaşmış kaliteli futbolcuyu ederinin üzerinde paralar vererek getirmek en kolayıdır; ne sihirbazlıktır, ne de vizyondur...
Sinan çocuğun kariyerini bitirmeye an biçmiş galiba.
4-5 oyuncuyu çalımlayacak he tamam. Adamın ayağını eline verirler er yada geç bu kafayla ki öyle geçmediğini de çok gördüm.
Zekasını geliştirmesi gerekir. Messi de öyle dediğin gibi Slalom milleti çalımlayarak çok geçtiği oldu ama zamanlaması önemli maç içinde. Bakıyor kafasında çiziyor yolunu sonra vııım. Bunu devamlı yaparsan af edersin maf olursun veya rezil.bu dedigin olabilir .. ona bir sey diyemem , futbolun acimasiz tarafi
Sinan çocuğun kariyerini bitirmeye an biçmiş galiba.
4-5 oyuncuyu çalımlayacak he tamam. Adamın ayağını eline verirler er yada geç bu kafayla ki öyle geçmediğini de çok gördüm.
Bilemedim bir deli pepe ye denk gelir. Öldümü diye bakarsın arkasından.
Evet ve takım oyunu oynamasını öğrenmeli.Daha az, daha yerinde ve zamanında çalım denesin yeter zaten, rakip oyuncunun çalım yeme korkusuyla yanına yaklaşmaya korkması bile büyük avantajdır bu tip futbolcular için. Geliştirmesi gereken en önemli eksikliği çevre kontrolü. Emre' nin yerinde olsam, mevkileri aynı olmasa da Alex' in bulabildiğim bütün maçlarını tekrar tekrar izlerdim mesela...
Emre'yi bonservisi ile kiralamak gerek, Arda ile Emre'nin bonservisi aşağı yukarı aynı, yıllık ücret olarak Arda Emre'den iki kat fazla alır. Bu sezon için Arda daha fazla katkı verir ama 2 sene sonra Arda göbeğini götüremezken Emre çok kötü oynasa bile değeri 5 milyon Euro'nun altına düşmez, riske girmeye değer.
Hocam ciddi mi yoksa ironi mi anlayamadim ?Bruma dan sonra bu çocuğu alirlarsa çok mantıklı hamle yapmış olurlar.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam ciddi mi yoksa ironi mi anlayamadim ?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi