Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Galiba bu oyuncunun aldigi maas 400 bin eurodur maksimum.. yani bi bakimdan rodriguez ve diger adamlarin yerine bunun gibi adam alsak hic karsi degilim ama sadece demek istedigim beklentilerden uzak biri.

bende dusuncene tabiki saygi duyuyorum. bu takimda sabri ve umut gibi adamlar oynayabiliyorsa bende ve sende oynarsin

Geçmişte oynadığı maçları bilemem.Ben bu sene izlediğim maçlar üzerinde değerlendiriyorum

Sen farklı düşünüyorsan saygı duyarım

satis uzmani olarak calisiyorum. baya mesefa var burdan tromsøye kadar 2000 km :D
danmark yakin. Galatasaray macinami gitmistin?
Okulla gitmiştim macada denk geldim gelmez olaydım tüm sınıfa rezil oldum gözümün onune uğur uçarın çamurun içindeki caresizligi gelir ne zaman aklıma gelse. Yine gideceğim ama Norvec e

Envoyé de mon Sony Z3

Okulla gitmiştim macada denk geldim gelmez olaydım tüm sınıfa rezil oldum gözümün onune uğur uçarın çamurun içindeki caresizligi gelir ne zaman aklıma gelse. Yine gideceğim ama Norvec e

Envoyé de mon Sony Z3

Bizim top kale çizgisinde kalmişti degil mi. Şu an tam hatirlayamadim.:(

Hahaaaa walla ben o maci izlememistim ama hatirladigim kadar camur icinde oynamistik, tromsø tarihinde chelseyide ayni sartlrda yenmisti.. Universiteyemi gittin?
suan ne yapiyorsun, ve niye Norvec :D

Envoyé de mon Sony Z3

Hahaaaa walla ben o maci izlememistim ama hatirladigim kadar camur icinde oynamistik, tromsø tarihinde chelseyide ayni sartlrda yenmisti.. Universiteyemi gittin?
suan ne yapiyorsun, ve niye Norvec :D
Yok ya uluslararası Ticaret te bıraktım okulu bar açtım iki ay önce kapattım şimdi İsviçre de çalışıyorum. Bilmem çok hoşuma gitti boşuna avrupada en mutlu yaşayan halk değil norvec. İsviçre'den sonra orda da biraz çalışmak istiyorum öyle macera olsun diye ama ingilizce yok pek :D sonrada Cuba yı düşünüyorum orda dil sorun değil çevrem var

Envoyé de mon Sony Z3

oha orta saha oyuncusu 9 gol 2 asist hiç izlememiştim, 1 2 milyon e bırakırlarsa denemekte fayda var en azından yedek kalitesi artar jose + 2 milyon e denenebilir.

boş hayaller malesef.
Yapılmak istense yapılır, tutarsada biraz videolarını izledim çok fena birşey olur bizde,

Muslera
x---------şeyşu------x---------carol

------------Badou------Donk--------
Poldi------------S10------------Olcan
------------------Remy---------------

Selçuk başlar badou ikinci yarı girer, ikiside Galatasaray tutunmak için deli gibi koşar orta saha iyi direnç sağlar.

Yapılmak istense yapılır, tutarsada biraz videolarını izledim çok fena birşey olur bizde,

Muslera
x---------şeyşu------x---------carol

------------Badou------Donk--------
Poldi------------S10------------Olcan
------------------Remy---------------

Selçuk başlar badou ikinci yarı girer, ikiside Galatasaray tutunmak için deli gibi koşar orta saha iyi direnç sağlar.

abi iyi adamda dediginiz fiyatlara bırakmazlar.

kimse almazsa muhtemelen bakambu gibi avrupa'ya uçar.

Arkadaslar iyi güzel adamda, biz böyle adamlarla sampiyonar liginde oynamak istiyoruz, sizce gercekten böyle adamlarla, sampiyonar liginde agir basabilirmiyiz?

Fernandao gibi dominant bir oyuncu cogu ligde, ve mecrada is yapabilir. Fizik olarak cok cok üstün bir oyuncu... Su ana kadar FB icin müthis bir transfer oldu cikti. Hem ligde, hemde özellik ile avrupa liginde FB´yi tasiyan oyuncu kendisi. Ve en önemlisi, gidip Van Persie gibi bir yildizin elinden aldi formayi for now.

Van Persie benim dünyada sevdigim sayili santraforlar arasinda, ama Vitor´u cesur kararindan dolayi tebrik etmem lazim... Formayi calisan alir.
Adem kardeşim doğru söylüyo bencede Fernandao iş yapıyo sonuçta adam çalışıyo ama Van persie bizde olsaydı kesin verimli olurdu Sneijderle .. adam çok yalnız kaldı kendini bulamadı korkak oynuyo

Geri
Üst Alt