Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
aydın aslan Galatasaray Sportif Aş. Scout ekibine kazandırılmalıdır
2 de 2 yle gidiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydın aslan Galatasaray Sportif Aş. Scout ekibine kazandırılmalıdır
2 de 2 yle gidiyorum
kweukesiz rizenin halini de görüyoruz 3 de sen ona
yalnız videoları kestin renktaş hayırdır
aşırı selçukçuluk yapsan da çok verimli bir üyesin bence
Önerdigin oyuncu 1 Edmilson daha belcika da top kosturuyor, digeri anamizin liginden cikma.
Bu forumda De Bruyne'yi, Payet'i yillar öncesi önermis üyeler var.![]()
De Bruyne nerde oynuyordu? Edmilson'a mana bulmuşsunÖnerdigin oyuncu 1 Edmilson daha belcika da top kosturuyor, digeri anamizin liginden cikma.
Bu forumda De Bruyne'yi, Payet'i yillar öncesi önermis üyeler var.![]()
Sidik yarisina sen dökyüorsun olmNiye bunu sidik yarışına döküyorsun ki
Önermiş olabilirler onlarada helal
Genk'te oynuyordu. Öneren de ben kendim olmustum. Adam orda süper istatistiklerle oynarken burda vaay müthis yetenek kesfettim mi dedik. Sacmalik. Bir bekle hele Edmilson daha ne yapacak, Badou ne yapacak.De Bruyne nerde oynuyordu? Edmilson'a mana bulmuşsun![]()
Sidik yarisina sen dökyüorsun olmDaha oyunculardan bi halt olmadan 2de2 gidiyorum diyorsun. Bunu mu düsünüyorsun gece gündüz.
Evet o önerenlere helal olsun, onlar sidik yarisina sokmuyor, ben bunu sunu söyledim yaptim demiyor, mesela ben. Senin amacin ne anlasilamaz, neden upluyorsun durmadan Edmilson ve Badou konusunu yine anlamsiz. Adamlar daha en alt seviyede top kosturuyor, birde De Bruyne'yi salla Payet seviyesine gelse 100bin kere uplarsin heralde.
Yok konuyu öyle bir uplamissin ki, görende birsey oldu sanacak. Anlamsiz sekilde dedigim gibi.Eee senin verdiğin örnekte anlamsız o zaman ?
De Bruyne hangi ligde oynuyordu ?
Ben dünyanın en iyi futbolcusu olacak diye birşey demedim konu duruyor açıp bakabilirsin.Boşuna ego kasma
Genk'te oynuyordu. Öneren de ben kendim olmustum. Adam orda süper istatistiklerle oynarken burda vaay müthis yetenek kesfettim mi dedik. Sacmalik. Bir bekle hele Edmilson daha ne yapacak, Badou ne yapacak.
Yok konuyu öyle bir uplamissin ki, görende birsey oldu sanacak. Anlamsiz sekilde dedigim gibi.
Sen konuyu değiştirme şimdi sana sorduğum soruya cevap ver
Bu sene Sneijder mi ? Badou mu ?
Ben Badou derken dalga geçiyordun
Canlı izledim kendisini o müthiş taraftarımız yine bir tarafı kalkık şekilde beğenmemezlik etmesin bu herif kendini aşar bizde. Osmanlı kulübüne 1 milyon euro önerilir kabul ederlerse alınır bu kadar. Taş çatlasa 1.5 milyon euro eder. Ha adamlar 330 bin Euro'ya aldıkları adamı da bize bu fiyata verecek değiller kaldı ki Osmanlı'yı coşturuyor herif![]()
:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:
Neyse devam et. Donk'ta Kasimpasa'da müthis oynuyordu ya tek basina, Lawal'da gelsin. Anadolu ve Galatasaray'da ki oyunu kiyaslamak ilginc kafa. Devam et, cevap yok.