Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Ndiaye iyi oyuncu beyler Süper Lig'de oynuyor diye ön yargılı olmayın

Hem hünerli hem dinamik bu tür oyuncuları çok severim...

Yalnız, alınabilirse oynaması gereken pozisyon tam da Selçuk' umuzun mevkisidir. ''Selçukperest'' ler için sıkıntılı bir durum. Konuyla ilgili görüşünü almak üzere Aydın Aslan' a bağlanıyoruz efenim! ;)...

Önerdigin oyuncu 1 Edmilson daha belcika da top kosturuyor, digeri anamizin liginden cikma.

Bu forumda De Bruyne'yi, Payet'i yillar öncesi önermis üyeler var. :red:

Niye bunu sidik yarışına döküyorsun ki

Önermiş olabilirler onlarada helal
Sidik yarisina sen dökyüorsun olm :D Daha oyunculardan bi halt olmadan 2de2 gidiyorum diyorsun. Bunu mu düsünüyorsun gece gündüz.

Evet o önerenlere helal olsun, onlar sidik yarisina sokmuyor, ben bunu sunu söyledim yaptim demiyor, mesela ben. Senin amacin ne anlasilamaz, neden upluyorsun durmadan Edmilson ve Badou konusunu yine anlamsiz. Adamlar daha en alt seviyede top kosturuyor, birde De Bruyne'yi salla Payet seviyesine gelse 100bin kere uplarsin heralde.

Sidik yarisina sen dökyüorsun olm :D Daha oyunculardan bi halt olmadan 2de2 gidiyorum diyorsun. Bunu mu düsünüyorsun gece gündüz.

Evet o önerenlere helal olsun, onlar sidik yarisina sokmuyor, ben bunu sunu söyledim yaptim demiyor, mesela ben. Senin amacin ne anlasilamaz, neden upluyorsun durmadan Edmilson ve Badou konusunu yine anlamsiz. Adamlar daha en alt seviyede top kosturuyor, birde De Bruyne'yi salla Payet seviyesine gelse 100bin kere uplarsin heralde.

Eee senin verdiğin örnekte anlamsız o zaman ?

De Bruyne hangi ligde oynuyordu ?

Ben dünyanın en iyi futbolcusu olacak diye birşey demedim konu duruyor açıp bakabilirsin.Boşuna ego kasma

Canlı izledim kendisini o müthiş taraftarımız yine bir tarafı kalkık şekilde beğenmemezlik etmesin bu herif kendini aşar bizde. Osmanlı kulübüne 1 milyon euro önerilir kabul ederlerse alınır bu kadar. Taş çatlasa 1.5 milyon euro eder. Ha adamlar 330 bin Euro'ya aldıkları adamı da bize bu fiyata verecek değiller kaldı ki Osmanlı'yı coşturuyor herif :D

Eee senin verdiğin örnekte anlamsız o zaman ?

De Bruyne hangi ligde oynuyordu ?

Ben dünyanın en iyi futbolcusu olacak diye birşey demedim konu duruyor açıp bakabilirsin.Boşuna ego kasma
Yok konuyu öyle bir uplamissin ki, görende birsey oldu sanacak. Anlamsiz sekilde dedigim gibi.

Genk'te oynuyordu. Öneren de ben kendim olmustum. Adam orda süper istatistiklerle oynarken burda vaay müthis yetenek kesfettim mi dedik. Sacmalik. Bir bekle hele Edmilson daha ne yapacak, Badou ne yapacak.

Pazartesi gel scout şefi olarak başla.

Adamın maçı vardı bugün, izlemiş yine beğenmiş ve canlandırmış konusunu. Madem ligi takip etmiyorsun ligdeki bütün oyunculara niye çöp diyorsun?

Sen konuyu değiştirme şimdi sana sorduğum soruya cevap ver

Bu sene Sneijder mi ? Badou mu ?

Ben Badou derken dalga geçiyordun

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Neyse devam et. Donk'ta Kasimpasa'da müthis oynuyordu ya tek basina, Lawal'da gelsin. Anadolu ve Galatasaray'da ki oyunu kiyaslamak ilginc kafa. Devam et, cevap yok.

Canlı izledim kendisini o müthiş taraftarımız yine bir tarafı kalkık şekilde beğenmemezlik etmesin bu herif kendini aşar bizde. Osmanlı kulübüne 1 milyon euro önerilir kabul ederlerse alınır bu kadar. Taş çatlasa 1.5 milyon euro eder. Ha adamlar 330 bin Euro'ya aldıkları adamı da bize bu fiyata verecek değiller kaldı ki Osmanlı'yı coşturuyor herif :D

8-10 milyon isterlerse?...BJK ın talip olduğuna dair haber de vardı zaten...Alınmasını isterim ama 1-1.5 filan olmaz fiyat...Keşke eldeki ıskartalardan onlar için cazip olabilecek bir paket ve belki bir miktar para ile alınabilse...

"Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur."

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Neyse devam et. Donk'ta Kasimpasa'da müthis oynuyordu ya tek basina, Lawal'da gelsin. Anadolu ve Galatasaray'da ki oyunu kiyaslamak ilginc kafa. Devam et, cevap yok.

O zaman yine sıkıntılı birşey var

De Bruyne örneğini tekrarlayacağım

Genk'in tarihini araştır sonra gel

Geri
Üst Alt