Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
aydın aslan >>>>>>> em. utkucan

O zaman yine sıkıntılı birşey var

De Bruyne örneğini tekrarlayacağım

Genk'in tarihini araştır sonra gel
SIkIntIlI birsey yok.

Badou iyi, alinip degerlendirelebilir demek farkli, anadolu da oynadigi futbolu Galatasaray'da oynayan oyuncu ile kiyaslamak farkli. De Bruyne Genk'te oynarken Chelsea'ye transfer olmadan BPL'de üst düzey oynayan futbolcudan iyidir kötüdür demek sacmaliktir.

Bakambuya da çöp diyordu Hakan o bakımdan ligdeki herkes çöp onun için

:2aloh1:

Ne oldu Sneijder-Badou sorun sacma mi geldi De Bruyne örnegini vererek? De Bruyne Genk'te oynarken Chelsea'li bir futbolcudan daha yararli demek cok mu mantikli geliyor sana :2aloh1:

Senin yaptigin aynen o cünkü Sneijder kiyasi ile. Senin gibi mantiksiz olsam sana Selcuk mu Badou'yu birak Lawal mi demem gerekir senin gibi troll'e ama iste anlamsiz bir kiyas olur Lescuk olsada.

O De Bruyne videosu atmissin zamaninda, inanilmaz kapak :2aloh1: Ne anlamda kapak oluyor mesela? Sana ben De Bruyne'yi begenmiyormusun demisim :2aloh1:

Bazen cidden soruyorum kendime bu tiplerin zeka seviyesi nedir diye. Elma ya Armut diyorlar.

Son düzenleme:
Gerçekten bu adamın neyi iyi yaptığını dinlemek istiyorum. Yani benim görmediğim ne var? Sadece Osmanlı'da çıkış yapması değil hani şu özelliği iyidir filan diyebilecek biri anlatsın dinlemek istiyorum.

Gerçekten bu adamın neyi iyi yaptığını dinlemek istiyorum. Yani benim görmediğim ne var? Sadece Osmanlı'da çıkış yapması değil hani şu özelliği iyidir filan diyebilecek biri anlatsın dinlemek istiyorum.
Anlatamaz Aydin cünkü sadece gollere assistlere göre yorum yapiyor.

Cocuga o kadar diyoruz Selcuk'un hangi artilarini görüyorsun diye cevap veremiyor. Konu acip 'Yeaa bu sene iyi oynuyor' diyerek oyuncu öneriyor.

:2aloh1:

Ne oldu Sneijder-Badou sorun sacma mi geldi De Bruyne örnegini vererek? De Bruyne Genk'te oynarken Chelsea'li bir futbolcudan daha yararli demek cok mu mantikli geliyor sana :2aloh1:

Senin yaptigin aynen o cünkü Sneijder kiyasi ile. Senin gibi mantiksiz olsam sana Selcuk mu Badou'yu birak Lawal mi demem gerekir senin gibi troll'e ama iste anlamsiz bir kiyas olur Lescuk olsada.

O De Bruyne videosu atmissin zamaninda, inanilmaz kapak :2aloh1: Ne anlamda kapak oluyor mesela? Sana ben De Bruyne'yi begenmiyormusun demisim :2aloh1:

Bazen cidden soruyorum kendime bu tiplerin zeka seviyesi nedir diye. Elma ya Armut diyorlar.

Oooo Alamancı kardeş yine lafı sokmuşsun helal

Bende kapağı soktum karşılıklı

Peki o De Bruyne mesajinin benim gibi bir almanciya anlamini anlat. Hangi acidan kapak oluyormus :2aloh1:

Anlatamaz Aydin cünkü sadece gollere assistlere göre yorum yapiyor.

Cocuga o kadar diyoruz Selcuk'un hangi artilarini görüyorsun diye cevap veremiyor. Konu acip 'Yeaa bu sene iyi oynuyor' diyerek oyuncu öneriyor.

Yoo öyle açtığım bir konu var mı ?

Açtığım futbolcu konusu 3-4 ü geçmez kılıf uydurma

Yoo öyle açtığım bir konu var mı ?

Açtığım futbolcu konusu 3-4 ü geçmez kılıf uydurma
Agir idiotmusun arkadas bu nasil bir öneri böyle? Önerinin icerligi SIFIR
https://www.gscimbom.com/forum/f19-...touresi-badou-alinmalidir-133871/#post8129647

Anlat özelliklerini de ikna olalim. Anlat Selcuk'un iyi yönlerini de ikna olalim, tartisma konusu olsun. Senin teknik acidan yaptigin bi halt yok. Sadece konusuyorsun. Anlat hak verelim vermeyelim.

Peki o De Bruyne mesajinin benim gibi bir almanciya anlamini anlat. Hangi acidan kapak oluyormus :2aloh1:

Hemen söylüyorum

Sen burada zamanında bizde De Bruyne'ı istedik havalarına girdin.Senin önerdiğin futbolcular bir halt olamadı daha demeye getirdin

Halbu ki zamanında bende istemiştim De Bruyne'yi yani boş yaptın

badou ndiaye positioning 20/20

bir orta saha oyuncusu hücum aksiyonlarında bu kadar doğru yerlere koşamaz

bu arada lukaku azdı

Agir idiotmusun arkadas bu nasil bir öneri böyle? Önerinin icerligi SIFIR
https://www.gscimbom.com/forum/f19-...touresi-badou-alinmalidir-133871/#post8129647

Anlat özelliklerini de ikna olalim. Anlat Selcuk'un iyi yönlerini de ikna olalim, tartisma konusu olsun. Senin teknik acidan yaptigin bi halt yok. Sadece konusuyorsun. Anlat hak verelim vermeyelim.

Sana neyini anlatayım çok merak ediyorsan açıp izlersin futbola bu kadar uzak olma

Birşeyi sinirlenip anlık izlemeyeceğim ben yaa diye tepki vermiyorum çok şükür :D

Geri
Üst Alt