- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.343
- 3.363
aydın aslan >>>>>>> em. utkucan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SIkIntIlI birsey yok.O zaman yine sıkıntılı birşey var
De Bruyne örneğini tekrarlayacağım
Genk'in tarihini araştır sonra gel
Hakan Delikanlı futbol ilahi bu adamı beğenmemiştiDDD
Aslında yabancı ama
Sen bilmiyormusun ligdeki oyuncular yabancıdan sayılmıyor![]()
Anlatamaz Aydin cünkü sadece gollere assistlere göre yorum yapiyor.Gerçekten bu adamın neyi iyi yaptığını dinlemek istiyorum. Yani benim görmediğim ne var? Sadece Osmanlı'da çıkış yapması değil hani şu özelliği iyidir filan diyebilecek biri anlatsın dinlemek istiyorum.
:2aloh1:
Ne oldu Sneijder-Badou sorun sacma mi geldi De Bruyne örnegini vererek? De Bruyne Genk'te oynarken Chelsea'li bir futbolcudan daha yararli demek cok mu mantikli geliyor sana :2aloh1:
Senin yaptigin aynen o cünkü Sneijder kiyasi ile. Senin gibi mantiksiz olsam sana Selcuk mu Badou'yu birak Lawal mi demem gerekir senin gibi troll'e ama iste anlamsiz bir kiyas olur Lescuk olsada.
O De Bruyne videosu atmissin zamaninda, inanilmaz kapak :2aloh1: Ne anlamda kapak oluyor mesela? Sana ben De Bruyne'yi begenmiyormusun demisim :2aloh1:
Bazen cidden soruyorum kendime bu tiplerin zeka seviyesi nedir diye. Elma ya Armut diyorlar.
Anlatamaz Aydin cünkü sadece gollere assistlere göre yorum yapiyor.
Cocuga o kadar diyoruz Selcuk'un hangi artilarini görüyorsun diye cevap veremiyor. Konu acip 'Yeaa bu sene iyi oynuyor' diyerek oyuncu öneriyor.
Agir idiotmusun arkadas bu nasil bir öneri böyle? Önerinin icerligi SIFIRYoo öyle açtığım bir konu var mı ?
Açtığım futbolcu konusu 3-4 ü geçmez kılıf uydurma
Peki o De Bruyne mesajinin benim gibi bir almanciya anlamini anlat. Hangi acidan kapak oluyormus :2aloh1:
Agir idiotmusun arkadas bu nasil bir öneri böyle? Önerinin icerligi SIFIR
https://www.gscimbom.com/forum/f19-...touresi-badou-alinmalidir-133871/#post8129647
Anlat özelliklerini de ikna olalim. Anlat Selcuk'un iyi yönlerini de ikna olalim, tartisma konusu olsun. Senin teknik acidan yaptigin bi halt yok. Sadece konusuyorsun. Anlat hak verelim vermeyelim.