Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Haber sallama da olabilir.Ama yönetimden de beklerim böyle bir rezilliği adamlar kasımpaşadan başka takım bilmiyor.Podolskiyi 2.6m ye sat yerine adem büyük diye bir anadolu topçusu al vizyona bak hele

tudor niye istesin ki

karabuk kasimpasa macinda oynamamis bile

Dursun kaldığı sürece köy takımı olacağız

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Medya bizimlen eğleniy

Bir temmuz akşamı yanında sırıtan Dursun Özbek ile birlikte basın toplantısını izleriz.

Adem Büyük Bombası > Atom Bombası

5 milyon bonservis 3 milyon yıllıktan aşağısını kabul etmem

9e1294d92043f9c37e58f3241d92b52b.jpeg

Yonetim bir yana ,peki ya tudor gercekten istemisse ya da isterse ?

yalandır şimdi bir sürü asparagas haber çıkar. adem galatasaray topçusu değil tudor istemez bence

Hahaha artik sadece gülüyorum. Bu gerizekalilarin hamlelerini öngörmek o kadar kolay ki artik.

Daha 2 hafta önce yazdim ilk pesine düsecegimiz adam Adem Büyük olur diye. Bunun nedenleri ise belli, tam bizim transfer kriterlerimize uyuyor. Daha dogrusu bizim yöneticilerin komisyon transferi kriterlerine uyuyor.

Kriterler böyle:

Transfer Önerileri

Hahaha artik sadece gülüyorum. Bu gerizekalilarin hamlelerini öngörmek o kadar kolay ki artik.

Daha 2 hafta önce yazdim ilk pesine düsecegimiz adam Adem Büyük olur diye. Bunun nedenleri ise belli, tam bizim transfer kriterlerimize uyuyor. Daha dogrusu bizim yöneticilerin komisyon transferi kriterlerine uyuyor.

Kriterler böyle:

Transfer Önerileri

Tudor aldırmaz bunu.

Yonetim bir yana ,peki ya tudor gercekten istemisse ya da isterse ?

Cavanda'yi da Riekerink cok istemisti tabi yersen. Serdar Aziz'i de cok begeniyordu o yüzden hic oynatmadi ya zaten haftalarca. Eren de zaten tam onun istedigi ve oynattigi pas oyununa uygun bir forvet diye alindi zaten.

Entelektüelim elitim diye ortalikta dolasiyorsun ama hala sen gercekten bu adamlarin hocanin istedigi topculari alacagina mi inaniyorsun? Baglantiyi göremiyor musun? Neden gelir gelmez Süperlig oyuncusu istesin adam? Neden yine Kasimpasa? Dursun geldiginden beri neredeyse her transfer döneminde Kasimpasa'nin kasasini doldurduk.

Bir düsün bakayim aradaki baglantiyi kur.

cok merak ediyorum gercekten , haber dogru mu bilmiyorum ama diyelim ki dogru ve tudor kendi agzindan roportaj verip "adem yonetime verdigim listede olan ve ilgilendigimiz oyunculardan biri" dese , burada hadsizlik edip tudor u da elestirenler olacak mi ?

sonra da cok degil 1 ay evvelinde TD belli degilken tudor da tudor diyenler ile kesisim kumesi ayni kisiler mi olacak diye bakmak lazim

edit : Can buyuk ,mesajini gormeden yazmistim , ama karsiliyor cevabi , ozellikle siyah kisim

Kasımpaşa'dan her sezon bir oyuncu almasa rahat edemiyor Dursun.

Geri
Üst Alt