Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Eboue ile adını yan yana anmayın. Bu adamın en iyi halini bile tokatlar Eboue.

Her türlü gelsin.1 artı 1 yıllık çok iyi olur.Yaşının çokda önemi yok.Herifin fiziği hala çok iyi durumda.Bizim ölmüş kız kılıklı selçukla falan karşılaştırmayın bu adamların fiziklerini.

Her bölgeye 6-7M veremeyiz. Bizimkilerin öyle ucuz, geleceği parlak adamları da almayacağını düşünürsek, 1 +1 yıllığına bonservissiz Sagna gayet güzel olur. Adam senelerdir EPL'de oynuyor. Bizim çöp ligini büyütmeyin fazla. Parayı orta sahaya harcamak lazım...

Eboue'yi yedek klübesine hapsetmişti.

Eboue bu adamdan çok daha iyi bence. Bizdeki son sezonu gibi mental olarak çökmüştür büyük ihtimal. Bu herif izlediğim her maçta Cavanda vari kazmalıklar yapıyordu.

olur mu yaw ayni yastalar eboue 2011de bize geldi ve 2 senedir ortada yok sagna bu sene man cityde oynadi

Bu sene neredeyse hiç maç izlemedim. Eskiden ne zaman izlesem kepaze ediyorlardı bunu yav.

4acea1c28be11bce1d067673f7ffaaa7.png

Selçuk'u da alsanıza 5 milyon pounda.

volkan-sen-den-alex-e-selam-1456772230.jpg

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor... Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayıran, Hakan Balta'yı kadro dışı bırakan Cimbom, Cenk Gönen'i Malaga'ya, Semih Kaya'yı Sparta Prag'a satmıştı. Türk pasaportlu oyuncu sayısı çok azalan sarı-kırmızılılar TFF'ye 14 yerli bildirmek zorunda. Bu durum nedeniyle yerli oyuncu almak zorunda olan Aslan'a Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve bonservisini eline alan Volkan Şen önerildi. Galatasaray cephesi bu iddialara henüz yanıt vermezken, Volkan Şen'den açıklama geldi.

VOLKAN'IN KİM OLDUĞUNU GÖRECEKLER!

Dün sabah İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yakaladığımız milli futbolcu, "Eşim Yunanistan'da. Onun yanına gidiyorum'' derken transfer süreci ile ilgili "Beklemedeyim. Bireysel olarak idmanlara başladım. Yeni sezona çok daha hırslı hazırlanıyorum. Volkan Şen'in kim olduğunu tekrar herkese hatırlatacağım'' dedi. Galatasaray'a transfer olup olmayacağını sorduğumuz Volkan, açık sözlülükle "İnşallah gelirim'' cevabını verdi. İki sene önce Bursaspor formasıyla Aslantepe'de oynadığı maçı hala unutamadığını dile getiren Volkan, "O gün çok iyi oynamıştım, 1-0 geriden 2- 1 öne geçmiştik ama kırmızı kart gördükten sonra maç 2-2 bitmişti'' ifadesini kullandı.

Sabah

Aman diyeyim. Sen gelme. Git bak Beşiktaş var ne güzel ! Karta go go go tiner de güzel. Filozof hocan var. Bizde sıkılırsın.

volkan'ı alırsak bir de beyin naklettirmemiz lazım .
transferde gerek aldıkları gerek def ettikleriyle güzel hamleler yapan yönetimin bu aptalı almasına pek ihtimal vermiyorum ama kadroda yerli olması zorunluluğu beni korkutuyor.

Yeteneği ülke ortalamasının üstünde ama inanılmaz sorunlu birisi olsa gerek ki geçen fenerli bi yazar fenerin bu seneki en büyük transferi volkan şeni göndermek diyodu.. Takım içinde durması bile zarar demekki..O yüzden hazır yeni bi, oluşum var uzak kaçsın

Geri
Üst Alt