Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Sneijder geldiginden beri Sneijder formasi harici kimseyi almadim. Malesef Sneijder karizmasinda ve isminde biri takimimizda yok, her ne kadar cok iyi transferler yapilmis olsada

Simdi alacak olsaniz kimin formasini alirdiniz rdashlar?

Alınan oyuncular Belhanda dışında iyi oyuncular, Belhanda tam bir kumar. Ndiayenin bile faydası olabilir ama maliyeti başka bir konu. Ancak alınan hiç bir oyuncu illaki formamı alın kalibresinde oyuncular değiller.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

000162_KA_3_150.png

Aslında almak istemiyordum 2013/14 den beri de forma almıyordum forma ama dayanamadım ve Muslera forması aldım. Daha doğrusu aldırdım, haftaya elime ulaşacak.

sent via GSC

Ben buna verilen parayi sorgulamam acikcasi. Sonucta EPL den adam aliyorsun.

Sorgulayacagim para Ndiaye, Belhanda gibi adamlara ödenen paralar. Ndiaye nin maliyeti her yönüyle fiyasko, savunulacak hic bir yani yok.
Bu sene yapılan transferlerin hepsinde dediğin geçerli bence. Umarım performansıyla bu fiyatları tekrar konuşturmaz bize.

Kaç haftadır her gün gelen oyuncu konusunda Milliyet haberi ile mi kesin konuşuluyor yoksa başka bir kaynak mı var?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bende Muslera formasi alirdimda top oynarken falan insanlar kaleci sanar yav
Almanyada taninan biri olsa daha iyi oluyor

Belhanda ismi falan karizma aralarinda ama Sneijderimin nrsini aldigi icin kendime yediremem

Feghouli alirim heralde 11i alirsa ama ozamanda millet arap sanar yav

Finansal tablodaki en büyük problem gelirlerin azalmasıydı. Gelirleri artırmanın en iyi yolu ise oyuncu kalitesini yükseltmek ve taraftar desteği almaktan geçer. Başarı sağlanırsa, yapılan yatırım kendini çok kolay öder.

Bu anlamda kaliteli transferler ile yanlış yaptığımızı düşünmüyorum. Asıl yanlış 2 yıldır güdülen küçülme politikasıdır.

Kısa vadede finansal tabloyu iyileştirmek adına birşey yapmak gerekiyorsa, transfere ihtiyaç varken frene basmak değil, çöplerden arınmak olmalı.

Kücülmedik ki sayin Tasan... Herkes sadece ödenen bonservislere fokus oluyor. Son iki yildir da 60 Milyon avro civari mas ödedik, bu bir kücülme degil, dev bir bütce. Ama bu paralari bitik, doymus, ve kalitesiz oyunculara verdik. Su bütceyi 30 milyona indirseydik, tüm yüklü kazanan adamlari gönderseydik, emin olabilirsiniz ki daha kötü yerde bitirmezdik ligleri.

Su an alinan oyunculari bende begeniyorum, ama Dursun´un Galatasaray´in nafakasini yatirmis olma ihtimali de göz önünde bulundurulmali. Heyecan kalite elbette, ama 2 yilimizi kurtaracagiz diye, dursun kulübün gelecegini kurtaracak, borclari sifirlayacak projeyi riske ediyorsa, o vakit yatacak yeri yoktur.

Saglikli bir mali yapi = Her sene bu tarz transferler... Hatta kadronu kurduktan sonra, büyük ücret ile her sene daha da piyasali bir topcu getirebilirsin. 20-30 Milyonluk adamlar hayal olmaz. Eger sadece 1-2 oyuncu serpeceksen kadroya.

Su anki mali yapi = 5 senede bir bu transferleri yaparsin, sonra kilitlenirsin 5-6 sene boyunca, kulübün karsilasacagi sportif cöküslere karsi yapabilecegi, finansal manevra imkani sinirlanir.

Galatasaray olarak tercihimizi yapamadik.

Süper Lig'in en iyi topçusu.

Abartmayın ya, gelsin izleyelim görelim. Lincolnler, Misimovicler, Kezmanlar, Gutiler, van Persieler gördü bu gözler, hepsi geldiğinde Fegudan daha büyük isimlerdi daha iyi topculardı ama ne oldu hiçbiri gram katkı sağlamadı.

Yok ya Drogba 15 Milyon aliyordu benim bildigim.

Adam hakliyken, neden birde alayci ifade kullaniyorsun ? 4 Milyon eline verildi, 2 Milyon yarim sene, ve bir sene icinde 4 Milyon net. 1.5 sene icin bu 10 Milyon avro yapiyor. Bu senesi yaklasik 7 Milyon avro kemiksiz yapiyor. Primleri ile birlikte 8´e yaklasir bu rakam. Bunun birde vergisini de sen hesapla.

Geri
Üst Alt