- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.778
onu bulursam bende alicam rdash dogru diyonNice formasını kastediyorum başkan Galatasaray forması alacak değilim heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu bulursam bende alicam rdash dogru diyonNice formasını kastediyorum başkan Galatasaray forması alacak değilim heralde
onu bulursam bende alicam rdash dogru diyon
Zehir gibisin yine vallah.Adam hakliyken, neden birde alayci ifade kullaniyorsun ? 4 Milyon eline verildi, 2 Milyon yarim sene, ve bir sene icinde 4 Milyon net. 1.5 sene icin bu 10 Milyon avro yapiyor. Bu senesi yaklasik 7 Milyon avro kemiksiz yapiyor. Primleri ile birlikte 8´e yaklasir bu rakam. Bunun birde vergisini de sen hesapla.
TL olarak yaz bir de istersen rakamları.
sent via GSC
balonlar 5 mılyon alıyordu bu adam 3.8 alacak cok mu?
Finansal tablodaki en büyük problem gelirlerin azalmasıydı. Gelirleri artırmanın en iyi yolu ise oyuncu kalitesini yükseltmek ve taraftar desteği almaktan geçer. Başarı sağlanırsa, yapılan yatırım kendini çok kolay öder.
Bu anlamda kaliteli transferler ile yanlış yaptığımızı düşünmüyorum. Asıl yanlış 2 yıldır güdülen küçülme politikasıdır.
Kısa vadede finansal tabloyu iyileştirmek adına birşey yapmak gerekiyorsa, transfere ihtiyaç varken frene basmak değil, çöplerden arınmak olmalı.
Akgezenler 16 senedir westerosta zaten.Akgezenler, Westeros'a geldi gelecek biz hâlâ bunu bekliyoruz yeter ulan
Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!
Takım umut versin bak o tribünler nasıl dolar.Avrupa'dan elenmemiz çok kötü oldu ama yapacak birşey yokAbi sonuna kadar haklısın ama burada tek problem var sadece taraftar desteği bu yönetime mümkün değil.Yoksa haklısın yönetim-futbolcu-taraftar üçlüsü bir bütün olmazsa başarı gelmez.
GSCimbom mobil app