Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Nesemi bulmama sebep olan bi gelisme

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takıma dinamit...

Fenerli medya çalışıyor .... Ulan dünkü takıma ardayı koyup yazık etmek hocayı yöneticileri yeni gelmelerine rağmen güzel anlaşan o yabancı grubunu kökünden dağıtıp yedek kulübesinde çatık kaşlı duran yasin selçuk ve sinana gün doğurmaktır.. YAzık

Kesinlikle katılıyorum.#10 Arda eder,#66 Arda bu takımın gücüne güç katar.Herhalde bizim buradan gördüğümüzü Arda ve Cenk Ergün falan görüyordur.Bambaşka bir Arda izleyebiliriz.

66 Arda artik yok. O yandan bu yana cok ama cok büyük bir karakter degisimi olustu.

Hayal dünyasinda dolasmaya gerek yok, hepimiz cok iyi biliyoruz ki Arda baslarda belki iyi görünse ve top oynasa da belirli bir zaman sonra özüne dönüp yine ben buralarin agasiyim edalarinda dolasacak.

Ertem ve Aspor yalanladığına göre kesin gibi bişey bu transfer. Dün alttan alttan gülüyordu zaten cenk ergün.

Ahmet Bulut yalanladı deniliyor ama merak ile bekliyoruz sonucu.

66 Arda artik yok. O yandan bu yana cok ama cok büyük bir karakter degisimi olustu.

Hayal dünyasinda dolasmaya gerek yok, hepimiz cok iyi biliyoruz ki Arda baslarda belki iyi görünse ve top oynasa da belirli bir zaman sonra özüne dönüp yine ben buralarin agasiyim edalarinda dolasacak.

1 sene kiralık geliyor,bonservisiyle gelse haklı olabilirsin de bu 1 sene içinde bize ayak bağı olmayacağını düşünüyorum.

Kim canını sıkmıştı ki kanka, Sarper mi yoksa

Alnitak Alnilam Mintaka

Arda ben bu takimin yildiziyim havasina girerse, Tudor ona da acimaz :D

Geri
Üst Alt