Baran DOĞAN
Kırmızı Üye
- 26 Nisan 2015
- 1.062
- 23
- 498
Ahmet Bulut anlaşmadık demiş.Şükürler olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan Statistic @AslanStats 25 sn.26 saniye önceDaha fazla
A Spor ve Ertem Şener : Arda, haberleri yalan.
Sabah, CNN Türk, Fotomaç, Cumhuriyet : Arda, Galatasaray'da
[FONT=&]Aslan Statistic @AslanStats 25 sn.26 saniye önceDaha fazla
[/FONT]
[FONT=&]A Spor ve Ertem Şener : Arda, haberleri yalan.
[/FONT]
Aslan Statistic @AslanStats 25 sn.26 saniye önceDaha fazla
A Spor ve Ertem Şener : Arda, haberleri yalan.

Ahmet Bulut: ''Arda Turan için Galatasaray ile anlaşmadık.'' (A Spor)
Hoaydaaaaaaaaaaaa
Kesinlikle katılıyorum.#10 Arda eder,#66 Arda bu takımın gücüne güç katar.Herhalde bizim buradan gördüğümüzü Arda ve Cenk Ergün falan görüyordur.Bambaşka bir Arda izleyebiliriz.
66 Arda artik yok. O yandan bu yana cok ama cok büyük bir karakter degisimi olustu.
Hayal dünyasinda dolasmaya gerek yok, hepimiz cok iyi biliyoruz ki Arda baslarda belki iyi görünse ve top oynasa da belirli bir zaman sonra özüne dönüp yine ben buralarin agasiyim edalarinda dolasacak.
Kim canını sıkmıştı ki kanka, Sarper mi yoksaNesemi bulmama sebep olan bi gelisme
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim canını sıkmıştı ki kanka, Sarper mi yoksa
Alnitak Alnilam Mintaka
Arda ben bu takimin yildiziyim havasina girerse, Tudor ona da acimaz66 Arda artik yok. O yandan bu yana cok ama cok büyük bir karakter degisimi olustu.
Hayal dünyasinda dolasmaya gerek yok, hepimiz cok iyi biliyoruz ki Arda baslarda belki iyi görünse ve top oynasa da belirli bir zaman sonra özüne dönüp yine ben buralarin agasiyim edalarinda dolasacak.
Alay etme adamin avatari ile