Burak KARATAŞ1
Kırmızı Üye
- 19 Temmuz 2017
- 1.091
- 0
- 336
Fiko'ya koyar bu transfer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vida, Asamoah gelsin transferi kapatalim derim.
Vida kesinlikle iyi stoper 'de devre arasında sözleşmesi bitiyor şimdi bonservis vermeye hiç gerek yok
Şimdi ön sözleşme imzala devre arası bedava gelsin devre arasına kadar Serdar oynasın işte
Vida-Serdar-Maicon gayet yeterli stsl 'de şampiyonluk için Ahmet-Koray-Hakan gibi adamları gönderebiliriz de ...
Beşiktaş için 2 milyon haberleri vardı. En fazla 2.5 hatta 3m'e bitecekse Ocak'ı beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. O zamana kadar kazandıracağı 1 puan bile mayısta lazım olabilir. Hem Ocak'ta daha başka talipleri de çıkabilir. Hatta Beşiktaş gruplarda en kötü 3. olursa Avrupa'da yoluna devam ettiği için orayı bile seçebilir. Hazır BJK alamıyorken şimdi bitirmek lazım bu işi. Serdar kötü değil ama bugün var yarın yok. Ahmet zaten hiç güven vermiyor.
Ahmet-Koray-Hakan üçlüsünden kurtulabilirsek eğer Vida gelsin derim
Vida-Serdar-Maicon üçlüsü süper olur STSL için
Ahmet daha kalır. İyi değil ama azından daha genç. Zaten üç oyuncudan oluşan stoper rotasyonu yeterli olmaz. Dört iyidir. ZTK'da iki asın da dinlenebilir. Olası ceza/sakatlık durumlarında bir oyuncu kulübede bekler. Koray kiralansa iyi olur ama Balta'nın takımda olup olmaması sadece maaş bütçesini (1m euro) etkiler. Yoksa Tudor'un takımla hiç çalışmayan bir oyuncuya herhangi bir maçta görev vereceğini sanmıyorum.
Yani Serdar-Maicon ile bu yılı götürmekten yanayım ben (Tabi eğer Serdar yine tutup sakatlanmaz ise)
Devre arası yazın sözleşmesi bitecek Miranda-Shawcross gibi adamlar var bunlar ile ön sözleşme imzalayıp yazın bedavaya kadroya katmak daha iyi olur bence
Vida-Maicon ikilisini yapacağımıza 1 yıl Serdar-Maicon ile idare edip Miranda-Maicon ikilisini yapmak bence çok daha iyi
Ben Eylül'de 33 yaşına girecek Miranda yerine 28'lik Vida'yı tercih ederim açıkçası. Hatta önümüzdeki sezon bizde oynamaya başladığında 34 yaşında olacak.
basın parayı bitirin vida yı. bjk de para yok. eldeki çöpleri takasta kasmaya calısıyor. neden zaman kaybediyoruz, bu aksam bitsin bu iş.