Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
fft226_mf8412483-1.jpg

Bir süredir Galatasaray'daki geleceği tartışma konusu olan Sinan Gümüş'le yollar ayrılıyor.

Sinan’ın yerine de transfer yapmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim, Welliton'la görüşmelere başladı. Süper Lig'de son olarak Kayserispor forması giyen Brezilyalı forvetin bonservis bedeli bulunmuyor.

beIN Sports

Ucuza gelecekse gelsin. Bonservisi de yok galiba zaten.
Rotasyonda faydalı olur kesinlikle.

Bitmeli hiç tereddütsüz alınmalı,1 M maaştan 2 yıllık verim sağlar

Tudor'un istediği tarzda mücadeleci bir isim ama bize gelirse yeterli gol katkısı vereceğini sanmıyorum. Alınabiliyorsa daha iyisi özellikle de çabuk bir oyuncu alınmalı.

Ligin iyi forvetlerindendir Welliton. Tek dezavantaji yabanci olmasi.

Carole, Cavanda, Jong ve Donk'u gönderip 1+1 imzalarsak baya iyi olur. Eren'le kiyaslanmaz bile, elbette daha iyi.

Tüh yaw bana gelmişti de çok iplemeyip fotoğraf cektirmemistim kısmet bak.

Mantıklı hamle, 3.forvetin ligi tanıyan webo, necati tarzı oyuna girdiğinde direk katkı vermesi lazım. Sıkışan maçlara ya tutarsa transferi yapmaya gerek yok, doldur boşalt için zaten eren var, kontra atak içinde wely gelsin ideal

genc biri alinmasi tarafatariyim ama kivirmaya gerek yok eren'i top diye oynar.

Bence bu yaşta alınması daha iyi.

Genç birini alsak, kenarıda ( :) ) Eren olacak.As forvette Gomis zor forma bulur boşuna kenarda oturur.

Ama 30 yaş civarı gelirse, kenarda otursada birşey kaybetmez.

Welliton boyuna rağmen kafa toplarında iyi, fırsatçı ve pres yapan bir forvet.

Gerçekten potansiyelinin altında oynadı.Bizde formayı giydiği an bu orta saha ile 70 den sonra girip rakip defansa zor anlar yaşatır.

Hayır demem kayseri gyan var diye uzatmadı heralde onu bilemeyeceğim

Kayseride max aldığı 500bin € felandır bizede o civarda + attığı gol başına 50 bin € bonus versinler gelsin. Tabi pas verceği yerde gol olacak pozisyonlar içinde önlemi alınmalı dicemde oynayacağı maç sayısı belli zaten avrupada yokuz.

Vida'da baya hata yapan bir adam ama serdara güvenilmeyeceği için alınabilir

Geri
Üst Alt