Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
iyi futbolcu alıyor hamburg, scoutları iyi çalışıyor demek ki, 2 seneye 20 den aşağı etmez ama bizde oynamak istemiyor yapacak bir şey yok

arada iyi şeylerde yazın kardeşler

Hamburg ortasahasına da eski oyuncuları De Jong tempo ve kalite katacaktır diye düşünüyorum. Sİnan ve De Jong takviyesi ile bu yıl bırakın kümede kalmayı, Avrupa kupalarına katılacak bir sıralama elde edebilirler.

Haber kaynagi fenerli Fanatik. Her turlu uydurmasyon haber.

haberi ilk duyunca 5 milyon ve üzeri giderse almanyaya kadar sırtımda taşıyacağım diyecektim ki
olur mu olur diyerek vazgeçtim
1.alman takımları türkleri çekmek için bazen böyle transferler yapabiliyor
2. uyum sorunu olmayacak hazır imzalat sür sahaya dil problemide yok
3.her ne olursa olsun sinan çok potansiyeli bir bitirici yıllardır bu amaçla oynatılmadı kanatta yapamıyor tembel ve isteksiz olmasın 10 dan aşağı piyasası olmaz

Ve yine Ünal baskanimizin takimimiza kazandirdigi bir oyuncu üzerinden para kazanacagiz anlasilan.

Ben Gibbs'i çok beğenirdim bir zamanlar şu an ne durumda bilemiyorum ama iyi bir kumas

Savunması kötüdür ama Türkiye Ligi standardında gayet iyi olur. Asamoah olmuyorsa tercih edilebilir.

Ama bu oyuncunun bize gelmek isteyeceğinden pek emin değilim.

Asamoah olmuyorsa olabilir. Fena oyuncu değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genc felanda degil ha yasi 23 :asd: Pasaportunu, kimligini felan degistirip 1998 dogumlu oldugunu gosterip 6 milyona satalim.

Asamoah gelsin orta sahada da oynatırız.

Bak Sinan'ı 6 milyon'a satsınlar, bu sene daha bizim Store'a girmemişken Hamburg forması alacam.

Yahu adama 6-7 teklif geldi baksan. Hepsi hayal ürünü. Allah aşkına bu çöpü 6 milyona alacak avrupalı varmıdır.

Yabancı basında haber çıktı mı? Asamoah'ın bonservisini en makul hale çekmek için bu isimlerin çıkması önemli. Atalantada ki sol bek geldiğinde her türlü bırakacaklar zaten

Sat sat gitsin almanyada atsın triplerini 2-3 maç iyi oynuyor diye artistlik peşinde koşuyor.

Asamoah olsun sonuna kadar da zorlansın

Ama olmuyorsa Gıbbs 'te kötü değil yani ...

Sinan' ı 6 milyon euro' ya alsınlar biz Galatasaray taraftarı olarak Sinan 'ı Hamburg 'a kadar sırtımızda getiririz ...

Geri
Üst Alt