Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Emre Utkucanın bulduğu yetenekten iyi para kazanacağız anlaşılan

Yanına De Jongı da verelim.

linnesden felan 5-10 gomlek daha iyi oyuncu çok fazla sakatlık yaşamasa monrealın önüne geçerdi ama istikrarlı bir oyuncu değil kariyerinde çok iyi dönemleri oldu ama gerek sakatlık gerek istikrarsızlık önünü kesti hep . yoksa premier ligde çogu takımda as oynar . benim istediğim hem asamoah gelsin hem gibbs gelsin asamoah zaten sol orta oyuncusu arkasında gibbs daha iyi olur . arsenal kolasinacı aldı o bolgeye oyuzden elden çıkarmak isteyebilirler . tek soru işareti maaşı

asamoahla ikisi de gelsın takımın dırencı ınanılmaz artar.dunden berı yazıyorum bunu aslında

Gitmeyi kafaya sokan adam bir yolunu bulur ve gider. Sinanin menajeri almanya baglantilarini kullaniyor gibi gorunuyor.
Ama satmak hata
Ikinci ribery vakasi olur. Bu cocuktaki oyun stili cok nadir.
Parlarsa gorursunuz

hep böyle rakamlar çıkıyor en son 3 milyona falan satılır. bikez iyi satış yap be dursun

Asamoah la ikisi çok lüks olur zaten alternatif linnes var ama ben asamoah ı tercih ederim gibbs in yerine

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 milyon verirlerse yanında selçuku eşantiyon olarak versinler hatta yasinide.

sakatlık geçmişine baktım hep kas sakatlığı.tudor'un ağır antremanlarından sonra pert olur bu herif.ne olursa olsun asamoah alınmalı.

Sezon başında, Mariano, Maicon, Belhanda, Fernando, Feghouli, Ndiaye ve Gomis'i transfer ederek transfer döneminin en hareketli ekibi olan Galatasaray son bir transfer yaparak transfere son noktayı koymayı düşünüyor.

Sarı kırmızılı ekip sol kanat için yaklaşık 1 aydır Juventus'un oyuncusu Asamoah’ı kadrosuna katmaya çalışıyor. Asamoah olmazsa Tudor ile yönetimin masasında olan 4 futbolcu hakkındaki son durum bilgisine ise Hürriyet ulaştı…

İŞTE GALATASARAY’IN SOL BEK TRAFİĞİNDEKİ TABLO
Asamoah: Galatasaray, Asamoah ile 2 hafta önce anlaşmıştı. G.Saray, halen Juventus’un bu transfere izin vermesini bekliyor. G.Saray Yönetimine göre bu transferin olma ihtimali ise yüzde 80...
Asamoah transferinin bitme olasılığını yüksek gören Galatasaray Kulübü, yine de B planını da hazır tutmak adına harekete geçti. 31 Ağustos’a kadar Asamoah’a süre veren Galatasaray yönetimi, alternatif oyuncu olarak da Arsenalli Kieran Gibss’e talip oldu.

Gibbs: Galatasaray, Asamoah’ın alternatifi olarak Gibbs için Arsenal’in kapısını çaldı. Ancak İngiliz devi, Gibbs için Galatasaray’dan tam 8 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Galatasaray ise sol bek için böyle bir bütçe ayırmadığı için Sportif Direktör Cenk Ergün, Arsenal Kulübüne bugün Gibbs’i kiralamak için teklif sundu.

Arsenal kiralama formülüne sıcak bakarsa Galatasaray, Asamoah transferinde bir sorun çıkması halinde Gibbs’i kiralayacak

Babarahman: G.Saray’a transfer döneminde önerilen sol beklerden biri Chelsea’de forma giyen Babarahman idi. Chelsea Kulübü, Babarahman’ı Galatasaray’a kiralık olarak vermeyi kabul etti.

Ancak bu futbolcunun 8-10 aydır sahalardan uzak kalması ve uzun süreli zor bir sakatlıktan çıkması nedeniyle Galatasaray, kiralık olarak transferi mümkün olan Babarahman’ın doğru bir operasyon olmayacağı konusunda birleşti.
Martella: G.Saray’a önerilen bir diğer sol bek adayı ise Bruno Martella idi. Maliyeti uygun ve 25 yaşındaki sol beki, Teknik Direktör Igor Tudor izledi.

Crotone’nin Milan ile oynadığı ve 3-0 kaybettiği maçı dikkatle izleyen Tudor, Martella’nın transferine onay vermedi ve İtalyan sol beki beğenmedi.

Hürriyet

Bu lige pek İngiliz oyuncu gelmez. Daha doğrusu İngilizler ülkesinden pek çıkmaz. Gibbs benim beğendiğim bir oyuncu. Hızlı,Güçlü,Tempolu klasik İngiliz Ligi oyuncusu.

İnanılmaz teknik mi? Hayır ama bizim seviyemizin üstünde bir oyuncu olduğu gerçek. Yaşı da henüz 27. Sisteme de uyan bir oyuncu. Alınırsa katkı verir.

09ad511144a8453d8a3543c9457211f3.jpg

[FONT=roboto_condensed]Galatasaray'da stoper transferi için iki isim gündemde. Yönetim, Manchester City'den Denayer ve Dinamo Kiev'den Vida'yı kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor.
[/FONT]

Galatasaray, stoper transferi için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların gündeminde Manchester City'den Denayer ve Dinamo Kiev'den Vida var.

Sarı-kırmızılı ekip, 2 sezon önce kiralık olarak kadrosunda yer alan Denayer için Manchester City Kulübüne yine oyuncuyu kiralamak için teklif yaptı ancak İngiliz kulübü bu formüle sıcak bakmıyor.

Denayer'i bonservisiyle satmak isteyen Manchester City ile pazarlıklar devam ediyor.Yönetim, Denayer için 5 milyon Euro'yu gözden çıkarabilir.

Galatasaray'ın gündemindeki bir diğer isim ise Dinamo Kiev'de forma giyen ve Beşiktaş'ın da gündeminde olan Domagoj Vida.

Hırvat stoperin sözleşmesi Ocak ayında sona erecek ve bonservis bedeli olmadan transferi gerçekleşebilecek. Ancak Dinamo Kiev, Vida için 5 milyon euro bonservis bedeli istiyor.

Galatasaray ise Dinamo Kiev'e 2.5 milyon Euro'luk teklif yaptı ve beklemeye geçti. Yönetim, Vida için yakın zamanda yanıt almayı bekliyor.

Ntvspor

Gsc Denayer'i begenmez lakin bu takimda cok verimli olacaktir. Ayagi duzgun bir stoper lazim, top cikaramiyoruz baski yerken. S.Aziz'le Vida ile olmaz.

Gitmeyi kafaya sokan adam bir yolunu bulur ve gider. Sinanin menajeri almanya baglantilarini kullaniyor gibi gorunuyor.
Ama satmak hata
Ikinci ribery vakasi olur. Bu cocuktaki oyun stili cok nadir.
Parlarsa gorursunuz
3 yıldır bu çocuk parlayacak diye bekliyoruz Allah aşkına düzenli İlk 11 oyuncusu bile olamadı 6 milyon Euro veriyorlar ise yanına Yasin i falan da bonus olarak verebiliriz

Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah gelsin gerisi yalan yaw,sol bulvarı boylu boyuna kullanabilen bir adam Asamoah diğerlerinden çok daha meziyetli.

Geri
Üst Alt