Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Denayer adamdır.Yüreğini koyar.Ama sanki yetersiz kalacak gibi geliyor.Bu kadroya,Maicon reisin yanına Vida daha çok yakışır sanki.

Ne biçim Galatasaraylısın lan Arda? İnsan sevdiği takıma bunu yapar mı? Gelme sakın.

BeinSport un haberine göre transfer zora girmiş. Atalanta Spinazzola'yı bırakmıyor.Juve'de asamoah'ı :38573:

[h=2]Fransa'da transfer haberleri veren FootMercato sitesi Troyes kulübünün Galatasaraylı Lionel Carole'u transfer edeceği iddialarını yalanladığını duyurdu.[/h]Galatasaray'da sol bekte bekleneni veremeyen ve takımdan gönderileceği düşünülen oyuncuya eski kulübü Troyes'un talip olduğu öne sürülmüştü.
Ancak Fransız ekibi oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer girişimlerinin olmadığını açıkladı.
Haberde Carole için Almanya, Hollanda ve İngiltere'den teklifler bulunduğu öne sürüldü.

cnn

Bu çocuk iyiydi niye böyle oldu? Bu sene takımda kalıp bir şans daha verilebilir bence. Olmadı seneye gönderilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor’un Mayıs ayında açık ve net şekilde “ Sorunlu futbolcu istemiyorum” ifadesi ve gündemde olan oyuncular ile alakalı Sportif Direktör Cenk Ergün ve ekibinin yaptığı detaylı araştırma başrol oynadı.

tudor.jpg

HATEM BEN ARFA

Hatem Ben Arfa’nın transferi ciddi şekilde gündeme gelmiş ve bu oyuncu için menajeri ile temas kurulmuştu. Tudor, Hatem Ben Arfa hakkında kendisine sunulan ve iletilen bilgiler sonrasında Hatem Ben Arfa’nın transferini veto etti. Nedeni ise Ben Arfa’nın özel hayatına dikkat etmediği ve gece hayatında çok sık boy gösteren ve kariyerinde yakın geçmişte bu nedenle sorun yaşaması idi. Tudor, gece hayatı nedeniyle Ben Arfa’yı istemedi.

BALOTELLI

Gomis’ten önce Galatasaray’a yıldız forvet olarak Mario Balotelli önerildi. Tudor hiç düşünmeden İtalyan yıldızın transferini istemediğini belirtip “ Onu İtalya’dan tanıyorum. Disiplin ve karakter sorunu olan bir oyuncu” diyerek Balotelli’yi veto etti.

SAMIR NASRI

Yakın geçmişte Tudor’un disiplin, karakter ve gece hayatı kriterini geçemeyen diğer isim de Samir Nasri oldu.

Hırvat teknik adam, Galatasaray’ın transfer gündeminde bulunan Nasri için ilk etapta “ Onu kim istemez ki” yanıtı verdi. Ancak daha sonra Samir Nasri’nin transferini de Tudor, gece hayatı nedeniyle istemedi. Hırvat teknik adam, Nasri hakkında bilgiler alıp yıldız futbolcunun özel yaşantısına zaman zaman dikkat etmediği bilgisini aldıktan sonra Fransız yıldızı istemedi.

Ve bugün Galatasaray yönetimi “Ben bir biri için savaşacak karakterde oyuncu istiyorum” diyen Tudor’un yaptığı oyuncu tercihleri ve benimsediği bu politikayı Galatasaray’daki ortam, arkadaşlık havası ve futbol sonrasında sıkça konuşup takdir etmeye başladı.

Hürriyet

Geri
Üst Alt