Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Haklı , üç isimde takımda ki ahengi bozardı, bu isimlere Arda'da dahil..
Gerçekten bu takım Tudor'un takımı

Aynı görüşe sahiptim + Arda .
12/13 sezonunda vs takımdık , kim gelse adam ederdik-kendine getirirdik.Ama şuan yeni bi yapılanmanın içinde sorunlu futbolcuya yer yok,olmamalı.

Zaten 3 ü de yıllık 5 milyon euro ya yakın para istiyordu tudor ilerde sportif direktör olsa hayır denmez

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru karar vermiş. Sorunlu ve kaprisli futbolculardan bıktık artık. Başarıya aç ve çalışkan futbolcular istiyoruz.

bence gerekli yerlere transferler yapıldı ve şimdilik iyi görünüyor takımın kemik 11 i ile çok oynanmamalı sakatıklar vs. olmadıkça yeni kadronun hala takım olmaya ihtiyacı var.

Ben Balotelli ile Fatih Terim birlikteliğinde ne olacağını merak ederdim:asd22: Onu en iyi oynatabilecek hocalardan biri Terim bana göre.

Ballotelli malı rezil etti kendini, gayet yetenekli bir adamdı halbuki.

Bence önceliğimiz stp olmamalı şimdilik. Çok paramız yok sola harcasak daha iyi.

arkadaş koray neden oynamıyor yahu ahmet hata yaptı serdar hata yaptı ama hata yapmayan koray tercih edilmiyor yani bunlar neye göre bu oyuncuları oynatıyorlar aklım almıyor.

Denayer İtalya'ya gidecek gibi. Gelirse çok yönlülüğü ile faydalı olur. Bek rotasyonumuz Carole'den ibaret.
Vida milli maçlarda sergilediği performansın altında bir futbolcu. Gelirse epey hayal kırıklığı yaratacaktır.

Sezon başında istediğimiz Acerbi aslında tam ihtiyacımız olan adamdı. Ancak paramız yetmedi. Paran yok, scout kültürün yok, burada önemli olan sorunlarını çözebilecek scout ekibin var fakat kullanacak kültürün yok... Haliyle bir noktada lig tarihinin en büyük bütçelerinden biriyle bile girsen sezona tıkanıyorsun. Kötü oyuncular alınmadı. Fakat asla az paraya çok iş yapacak futbolcu alamıyoruz.

Başakşehir'i Sevilla deplasmanında izledim. Geçen sezon Adana Demirspor'dan 100 bin EU'ya aldıkları Attamah stoper bölgesinde baya iyi top oynadı. Henüz 23 yaşında. Böyle bir iki transfer yaparsanız eliniz rahatlar. Bütçeniz rahatlar, kafanız rahatlar. Dünyada bu işi becermeyen kulüp kalmadı. EPL kulüpleri bile o devasa bütçelerine rağmen beceriyorlar ve becermek için çaba sarfediyorlar.
Var mı bi duyumun hocam?

Vida iyi olur da birileri alkolik olduğunu yazmıştı.Gözümü korkuttu.Sevdiğim yanı hava topunda hem hücumda he defansta iyi olması ve temaslı oynaması.
Denayerin avantajı hem hızı hem top tekniği hem de sağ bek alternatifi olması.Gerekirse orta saha bile oynar.

kalsın belkş formsuz bir dönemden geçiyordur toparlama durumu olabilir kötü oyuncu olmadığını hepimiz biliyoruz en kötü rotasyon için elimizde tutabiliriz.

Geri
Üst Alt