Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Taraftar gözüyle bakacak olursak ücü de kaliteli isimler takimda görmek isterdik ama oynadigimiz oyun ortada

Bu düzende eli belinde gezen oyuncu görmek diger cabalayan oyunculara haksizlik olur

Transferler tutmasa idi, görürdüm ben burada iyi ki veto etmiş diyenleri ! Ondan dolayı elini iyi kullandı. Şansı da yaver gitti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, yuvasına yeniden dönmesini çok arzuladığı ve transferin gerçekleşebilmesi için “Şartların oluşması gerekir” dediği Arda Turan’ı, Hırvat teknik direktör İgor Tudor’un istemediği ortaya çıktı.

arda-turan-acun-ilicali-euroleague-fenerbahce-real-madrid_1kke45jsw3x2f1prqph712wo75.jpg

Tudor’un, Feghouli’nin takıma girmesiyle kanatlardaki sorunun sona eceğini söylediği ve “Transferde önceliğimiz savunmanın solu olmalı” dediği bildirildi.

Juventus’tan Ganalı Asamoah’ı çok isteyen Tudor, bu transfer üzerine yoğunlaşmak gerektiğini ifade etti.

Arda’nın bölgesi olan sol kanatta problemlerinin olmadığını dile getiren Tudor, Asamoah’ın hem savunmada hem de kanatta oynayabildiğini, Rodrigues ve Yasin gibi alternatiflerinin bulunduğunu, ayrıca Belhanda’nın da ihtiyaç duyulması halinde bu pozisyonda görev alabileceğini belirtti.

2. SNEİJDER KORKUSU

Genç hocanın bu kararının perde arkasında ise ikinci bir Sneijder vakasıyla karşılaşma endişesinin yattığı ileri sürüldü.

Tudor’un, Florya’daki otoritesinin sarsılabileceği korkusu yüzünden yıldız oyuncuyu veto ettiği bildirildi.

Arda Turan’a Tudor’un olumsuz bakması nedeniyle transferde frene basan Galatasaray yönetimi, ancak kiralama konusunda cazip bir fırsat oluşması halinde devreye girme kararı aldı.

Habertürk

Ntv'deki programda keşke olsa demiyor muydu yaw

evet biraz çelişkili bırakıyor o açıklamalar. ama gelişigüzel de demiş olabilir zaten hiç alma ihtimalimiz yokmuş gibi söz ediyordu programda. tudor yerine biz olsak bizde belki olumlu konuşurduk ama ciddi düşününce insan soğuyor arda isminden.

ama diğer taraftan osman seden in dediği gibi tudorun veto hakkı da olmayabilir. başkan terim gelmesin diye ardayla ilgilenip o tehlike geçtikten sonra arda hususunda hamle yapmaktan vazgeçmiş olabilir. tudoru da hamzada yaptıkları gibi set çekiyorlar işte yaptıkları icraatlara göre. veto etti v.s.

tabi ki teori bu 2 dediğim fikirde gerçekte ne olduğunu bilemeyiz.

tudor ub hücum kısmında stoperleri daha fazla kullanmak istediği oynanan maçlardan anlaşılıyor. . Maicon hava toplarında evet iyi ama tekniği sınırlı, hızlı değil .. basan bir orta sahamız var ve bu savunma oyuncularının bazı defolarını örtüyor. Serdarında özellikle oyunun hücum kısmında bir girişimi olmuyor. Gönül isterki ayağı iyi bir stoper gelsin.... Denayer ismi geçiyor. Hava toplarında çok iyi olmaması gs taraftarları endişelendiriyor belki ama yaşı genç hızlı tekniği iyi bir oyuncu Glatasarayı seivyor ki bu çok önemli ben bir sezon daha deneyebiliriz diyorum.

Geri
Üst Alt