Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
kayseri spor kulübü başkanı radyo spra katılmıştı orada dinledim haksız bir şekilde sözleşmesini fesih etti bizden izinsiz oyuncuyu alan cezasına katlanır oyuncuyu almak isteyen bizimle konuşması gerekir dedi.

Eldeki çöpleri verelim işe cavanda -endoğan-umut falan filan

gomisin yerine girer gerekirse 2 li oynarlar erenden iyi

Umarım başımıza bela olmaz tazminat,ceza vs. Kayserispordan bir yönetici daha önce parasını ödedik ama feshetti şimdi başka kulübe gitmesini bekliyoruz tazminat alacaz diyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım başımıza bela olmaz tazminat,ceza vs. Kayserispordan bir yönetici daha önce parasını ödedik ama feshetti şimdi başka kulübe gitmesini bekliyoruz tazminat alacaz diyordu.

Bende bundan korkuyorum
Kulübün avukatları araştırma yapmıştır inşallah

TapaTalK

bizimkiler bu sene sözleşmeleri dikkatli yapıyorlar gibi ,araştırmışlardır fifa ve uefa nezdinde ona göre yapacaklardır bu işi diye düşünüyorum ama geçmişi şaibeli tabi yönetimin

bizimkiler bu sene sözleşmeleri dikkatli yapıyorlar gibi ,araştırmışlardır fifa ve uefa nezdinde ona göre yapacaklardır bu işi diye düşünüyorum ama geçmişi şaibeli tabi yönetimin

Transfer sezonu resmen bitene kadar hiçbir şeye güvenilmez.Geçmişten tecrübeliyiz son dakika evrak eksikliği vs

GSCimbom mobil app

Kayseri dekont paylaşmıştı zamanında ödedik diye.

Sadece Gomis'in yerine değil Gomis'in yanında da oynayacak bir adam lazım. Welliton o adamsa ve aldıysak hayırlı olsun. Gerçi Kayseri muhakkak arıza çıkarır bu iş yine olmaz ya hadi bakalım.

Geri
Üst Alt