Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
4-4-2

1d46f11baeab87f6518e152cc91c128f.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Kayseri'de geçen sezon 15 gol attı. Bence güzel transfer. Eren'i kesip gomisin yedeği veya partneri olacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wellinton'un 11 için alındığını düşünmüyorsundur herhalde Arif'cim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır düşünmüyorum.
Ama welliton ile bir kadro kurmak istedim

İkinci Yarışı Kadrosu / Gol Farz Kadrosu diyelim buna.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Cavanda´nin karakteri sorunlu, o yüzden kapali kutuydu. Sorunlu diger oyuncular ile birlikte tudor tarafindan takimdan atildi zaten.

Kapali kutuymus gibi konusmuyordun o zamanlar. Takimdan atildi güzel ama hala bizim sözlesmeli futbolcumuz, bile bile girdi bu kazik.

Az para aliyor az bonservis ödedik deme, damlaya damlaya göl olur. Böyle göz göre göre sorunlu adami aliyorsun takima. Cok iyi futbolcu olsa riske girilebilir belki de Cavanda bildigin gerizekali malin teki.

Alternatif açısından genç Fransa 1.liginden şöyle eli ayağı düzgün 22-23 yaşlarında at gibi sprinter bir forveti tercih ederim..

Anlamadığım nokta sıradan bir Anadolu kulübünden Türkiye'nin en büyük kulübüne transfer ediyorsun adamı, versene 800-900 bin ayro, neden kazandığından daha fazlasını teklif ediyoruz, o mu cazip biz mi? Dünya'da da böyle mi ya bu düzen?

FIFA'dan temiz kağıdı aldıysa bizim başımız yanmaz. Kulübü ile kendisi çözer sıkıntıyı.

Geçen senelerde as takım + yedekler için toplamda 11 yabancı oyuncuya izin veriliyordu diye hatırlıyorum. Diğerleri tribünde oturuyordu. Bu kural değişti mi? 11 yabancı dışında yedeğe de adam koyabiliyor muyuz?

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Ahmet
Tolga
Yasin
Selçuk
Eren
Belhanda
Sinan ?
İsmail
Linnes
Donk ?
Emrah
Gomis
Ndiaye
Tarık
Carole ?
Rodrigues
Fernando
Koray
Eray
Feghouli
Welliton

25 oyuncu oluyor. Kadro dışı kalan oyuncuları saymadan.

Bu dakikadan sonra altyapıdan yetişen oyuncu transfer edilmediği sürece yukarıdaki oyuncuları göndermeden transfer yapılamıyor.

Yani Asamoah ve stoper transferleri için Sinan, Donk ve Carole üçlüsünden ikisinin gitmesi gerek. Carole giderse de yedek bekimiz sadece Linnes kalır.

Geçen senelerde as takım + yedekler için toplamda 11 yabancı oyuncuya izin veriliyordu diye hatırlıyorum. Diğerleri tribünde oturuyordu. Bu kural değişti mi? 11 yabancı dışında yedeğe de adam koyabiliyor muyuz?

Yeni kural ile sanırım 21 kişilik kadroda 12 yabancı oluyor.

bu tip sinsi, arkaya koşuyu hep deneyen alternatif isme ihtiyacimiz vardi. Kendini yere falanda atar penaltı aldırır 4 4 2 nin ilacı resmen dk 70de falan..

abv asamoah

Listeyi güncelledim. Adaylar cok az artik. Takimlar ilk 11 oyuncularini kesinlikle satmaz.

Alternatif olan isimler, gözden cikarilanlar ve firsat transferi olarak sözlesmesi sezon sonunda biten oyuncular kaldi.

Surada Avrupa icin 6 gün kaldi transfer döneminin kapanmasina. Bizde biraz daha uzun dönem oldugu icin bu isimlerden önerilenler olur.

Geri
Üst Alt