Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Arda gelirse, buradaki yakınmaların büyük etkisi olacak üzerinde yalnız. Taraftarın kendisine efsane muamelesi yapmadığını görüp çok daha dikkatli olacaktır diye düşünüyorum. Ancak terini akıtıp, 5 gol 15 asist civarında bir istatistik yakalarsa, tekrar ben buranın agasıyım moduna girme ihtimali var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yıllık net 3.4 milyon euro kazanıyorsa sponsorla birlikte bizden kazanacağı söylenen 5-6 milyon euro haberlerinin açıklaması ne olacak? Gelmesin ama getireceklerse bile 3,4 milyon euro'dan fazlası verilmesin.

tudors juve efsosu değil miydi yaw. Juve efsosuna böyle mi davranıyor.

Bir transfer bu kadar mı yılan hikayesine döner.

Onlar(juve) bize gıcıktır, 3-4 sene evvel melo da da aynısını yaptılar. 2 sene kiralamakla idare etirdiler bize.
Verdikleri adamın takımı onları cl den şutlayınca kin tutuyor olabilirler. Yada seneye CL de yada EL de GS ile oynamak gerekirse karşılarında asa yı görmek istemiyor da olabilirler..
Bunlarda kuyruk acılı tilki çoook...

Onlar(juve) bize gıcıktır, 3-4 sene evvel melo da da aynısını yaptılar. 2 sene kiralamakla idare etirdiler bize.
Verdikleri adamın takımı onları cl den şutlayınca kin tutuyor olabilirler. Yada seneye CL de yada EL de GS ile oynamak gerekirse karşılarında asa yı görmek istemiyor da olabilirler..
Bunlarda kuyruk acılı tilki çoook...

Tamam da o zamanlar juve Efsanesi bir teknik direktörümüz yoktu, Bugün Juventusun efsane oyuncularından tudor hocamız var takımın başında. eski efsanesine böyle mi davranmamaları lazım.

Arda gelirse, buradaki yakınmaların büyük etkisi olacak üzerinde yalnız. Taraftarın kendisine efsane muamelesi yapmadığını görüp çok daha dikkatli olacaktır diye düşünüyorum. Ancak terini akıtıp, 5 gol 15 asist civarında bir istatistik yakalarsa, tekrar ben buranın agasıyım moduna girme ihtimali var.

Arda mı eleştiriler üzerine kendini düzeltecek? Bizleri Galatasaray taraftarı olmamakla bile suçlayabilir. Arda'nın ter akıtması o asist ve gol ortalamasını yakalaması bile Türkiye'de zor. Arda artık hızlı hücum kesen bir oyuncu. Bu sene atağa müthiş bir hızda giderken, çok kısa sürelerde gol bulurken Arda takıma el freni olacaktır. Bunlar sadece teknik anlamda. Karakter konusuna, takım içinde çıkacak huzursuzluklara hiç girmiyorum. Arda medyatik bir kişilik. Fatih Terim'in son olaylardan sonra takıma gelmesine nasıl karşı çıktıysam Arda'ya da karşı çıkıyorum bu yüzden. Kendi hayatları ile klübe zarar veriyorlar, Türkiye'deki medya yanlılığı düşünülürse buda gayet kolay oluyor zaten.

Tamam da o zamanlar juve Efsanesi bir teknik direktörümüz yoktu, Bugün Juventusun efsane oyuncularından tudor hocamız var takımın başında. eski efsanesine böyle mi davranmamaları lazım.

Vefa onlar için semt adından başka bişey değildir.
Hele ki menfaat sözkonusu ise..

Bu konuyu açıklığa kavuşturmak adına derin futbol bilginizden faydalanabilir miyiz admirim. Neden efsane olmayan bir adam forumda Juventus efsanesi olarak gösteriliyor. Niye böyle bir şey yapılır ki
Düzenli oynayan bir topçu olmadı hiç bir zaman benim bildiğim. 30 yaşına basmadan da emekli olmuştu sakatlıklardan dolayı. Wonderkid olması beklendi Juvede ama olmadı sonra kiralanıyordu bir yerlere en son.

Fener var

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keske gitse emre abisine uyup.

Veya bjk ye.

Ama sanmiyorum.

3 gun icinde arda bir yere transfer olmazsa banko bizde gozuyle bakabiliriz.

Cunku milli takima dondu. Barca yi tribunden seyrederek form tutamaz. Milli takim, sponsor baskilari vs onu oynatmak isteyecek herkes. 3 gun icinde takim bulmazsa koca kafa GS da olur , net ! :(

Dünkü agir Liverpool yenilgisinden sonra Wenger hocam insallah dügmeye basmistir ve Arda'yi transfer etmek istiyordur.

Yoksa halimiz harap.

Arda mı eleştiriler üzerine kendini düzeltecek? Bizleri Galatasaray taraftarı olmamakla bile suçlayabilir. Arda'nın ter akıtması o asist ve gol ortalamasını yakalaması bile Türkiye'de zor. Arda artık hızlı hücum kesen bir oyuncu. Bu sene atağa müthiş bir hızda giderken, çok kısa sürelerde gol bulurken Arda takıma el freni olacaktır. Bunlar sadece teknik anlamda. Karakter konusuna, takım içinde çıkacak huzursuzluklara hiç girmiyorum. Arda medyatik bir kişilik. Fatih Terim'in son olaylardan sonra takıma gelmesine nasıl karşı çıktıysam Arda'ya da karşı çıkıyorum bu yüzden. Kendi hayatları ile klübe zarar veriyorlar, Türkiye'deki medya yanlılığı düşünülürse buda gayet kolay oluyor zaten.

Ben de karakter açısından riskli buluyorum ama oyun hızımızı düşürme ihtimalini düşük görüyorum:

1. Diyelim dusurdu tempoyu, topu aldi etrafinda dondu surekli hizli hucumlarda. İkinci maç kesik yer, gıkı bile çıkamaz, karşında oldukça güçlü bir Tudor var. Sezon sonunda da güle güle denir, kiralık geldiğini varsayarsak.

2. Tudor'un oyun planına uyum sağlayıp, fizik gucunu sonuna kadar zorlar, hızlı atakların organizatörü olabilirse takıma çok katkı verir. Belhanda'nın yerinde çok rahat oynayabileceği için onun da performansını yükseltir. Tolga-Belhanda-Feghouli üçlüsüyle rotasyonda oynar.

Ancak medya tarafının çok iyi yönetilmesi lazım her halükarda.

Onu birak arda kime ne pres yapacak takim it gibi pres yapiyorken o gobekle?

Bu yuzden Tudorun da istedigini hic sanmiyorum. Bu dursun capsizinin ardanin milli takim ve akp kanadindan gelen oynasin baskisina boyun egmek adina yaptigi yalakaliktan baska bisey degil. Bir cuval incir berbat olmak uzere.

O yuzden dua edelim gitsin baska kulube 3 gun icinde!

twitter'dan instagram'da arda'ya her gün yazıyorum gelme diye bir sövmediğim kaldı.Benim gibi yazanlarda az değil.Akıllıysa gelmez.

Ben de karakter açısından riskli buluyorum ama oyun hızımızı düşürme ihtimalini düşük görüyorum:

1. Diyelim dusurdu tempoyu, topu aldi etrafinda dondu surekli hizli hucumlarda. İkinci maç kesik yer, gıkı bile çıkamaz, karşında oldukça güçlü bir Tudor var. Sezon sonunda da güle güle denir, kiralık geldiğini varsayarsak.

2. Tudor'un oyun planına uyum sağlayıp, fizik gucunu sonuna kadar zorlar, hızlı atakların organizatörü olabilirse takıma çok katkı verir. Belhanda'nın yerinde çok rahat oynayabileceği için onun da performansını yükseltir. Tolga-Belhanda-Feghouli üçlüsüyle rotasyonda oynar.

arda barcelona'da sezon başı kampı geçirmedi doğru düzgün.Bize geldi diyelim ne zaman form tutacak ne zaman oynayacak.Oynadı diyelim diğer oyunculara ayak uydurması imkansız 1 sezon arda form tutsun diye bekliyeceğimize başka sol kanat oyuncusu alırız.

cok iyimsersin, medya daha geldigi gün haber stogu yapar.

Geri
Üst Alt