Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Türk milli takımında oynama hakkına sahip olmayanlar yabancı sayılır gibi bi kural olması lazım. Emin miyiz eren in türk sayıldığına. Inşallah ben yanılıyorumdur :D

Evet yaniliyorsunuz.

O kural cikmadan önce türk milli takiminda oynama hakkinda sahip olmayan bir sürü gurbetci oyuncu alindi ve onlar yerli sayildi. Veli Kavlak, Eren, Erkan Zengin, Jimmy Durmaz vs. (5+0+3 gibi cag disi yabanci kurallari uygulanirken özellikle gelen giden daha coktu anadolu kulüplerinde)

Hala ülkede top oynayan Erkan Zengin, Eren vs. yerli sayilirken simdi yurt disinda forma giyen Jimmy Durmaz'i tekrar ülkeye getirmek isteyen oyuncunun yabanci statüsünde sayilacagini biliyor.Trabzon'un istedigi Serdar Tasci da gelise yabanci sayilacak.

Daha tecrübelenmis sekilde geri geliyor daha iyisi olabilirdi ama daha gönüllüsünü bulamazdik.

Gayet iyi oldu bu. Serdar aziz sakatlanma potansiyelli bir adam iyi oynarsa zaten devam eder serdar. Bence korayı kiraya vermek lazım isteyen kulüpler olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRT Spor SON DAKİKA geçti şuan.

Hayırlı olsun camiamıza.. Gel kara aslan gel..

Milli takımımızdaki savunma sıkıntısı, Serdar ve Ahmet'e ödenen bonservisler ve şu sıralar konuşulan yabancı sınırı meselesi ile gereksiz bir transfer sanki. ''Oley be, iyiki geldi, çok önemli transferdi'' dedirttirmedi en azından.

Serdar hava toplarında ve agresiflikte çok daha iyi oyuncu. Denayer ise topu oyuna sokma da çok daha iyi. Hız olarak inanılmaz fark yok bence. Serdar da hızlı.

Hadi bakalım. Ben o yönlerinin hiçbir tanesinin bile Serdardan iyi olduğuna inanmıyorum umarim başarılı olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Esas konu daha iyi olup olmadigi degil, Serdarin durumu.
Serdara bisey oldugu zaman elde Ahmet ve Koray kaliyor.
Tabiki Denayerden daha iyisi var ama ben artik bütcenin kalmadigini düsünüyorum.
Olursa bonservisi ile Asamoah, denayer kiralik ve forvet kiralik.
Yine baska bir artisi sag bek pozisyonunu yedekleyebilmesi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt