- 3 Temmuz 2012
- 139.033
- 87.626
- 5.338
Serdar bundan ıyı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işi Fernando gayet iyi yapıyor zaten. Bana göre kulübe transferidir Denayer. 3 mevkide oynaması, burayı istemesi ve maliyetinin düşük olmasıyla tercih edildi. Stoperde yine Serdar oynar. (tabi sakatlanmazsa)
O işi Fernando gayet iyi yapıyor zaten. Bana göre kulübe transferidir Denayer. 3 mevkide oynaması, burayı istemesi ve maliyetinin düşük olmasıyla tercih edildi. Stoperde yine Serdar oynar. (tabi sakatlanmazsa)
o zaman sen bir tur daha kestir, belki Asamoah gelir.

Ufak capli bi analiz rica etsek.Yaprak gibi topçu.
Kendin mi gidersin, yoksa biz mi cikaralim.Sanırım Feghouli gelişinde de geldiği gün bütün gün internete girmemiş telefona dokunmamıştım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Denayerin 100 metreyi 11 saniyede koştuğu video vardı
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam Galatasaraydayken 20 yaşındaydı el insaf bunlara tahammül edemiyorsak u21 u17yi kapatıp gidelim adam bizi seviyor bize bağlı önemli artıları da var sistemin içinde Maiconun yanında parıl parıl parlayacak inşallahbale i yakaladıgı video vardı . açık alanda hem bale' ı yakalayıp topu alan oyuncu nasıl galatasaraya geliyor dersen adam sabriden bile kötü hava toplarında timing 0 . markaj ve pozisyon alma hiç yok hızıyla kapatıyordu turkiyede ama major liglerde bu yetmez oyuzden sunderland de ön libero oynadı
Belçika milli takımının stoper adaylarından birini serdar la kıyaslama bence.Serdar ın iki gömlek üstü bir oyuncu.En başta devamlılığı var ve teknik bir oyuncu.Maicon laa uyumlu olacaklarına inanıyorum.
Adam Galatasaraydayken 20 yaşındaydı el insaf bunlara tahammül edemiyorsak u21 u17yi kapatıp gidelim adam bizi seviyor bize bağlı önemli artıları da var sistemin içinde Maiconun yanında parıl parıl parlayacak inşallah
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam Galatasarayın oyuncusu değil denayer citynin oyuncusu . oyuzden taamül daha az olur o bahsettiğin u21 u17 kendı çocuklarımız kendı yetiştirdiğimiz oyuncular . denayer sırf istanbula bu kadar gelmek istemesiyle Galatasaray aşkı bağdaştırılmamalı. serdar sakatlanmazsa zor kesilir . klubeye yapıldı gibi daha çok denayer transferi