Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Acun, yakında "TV8 Spor" diye bir kanal açıp Rıdvanı da, Ardayı da orada sunucu yapar.

Evde Digitürkplay olmasına rağmen sadece Galatasaray maçlarını arkadaşlarla lokalde izlerim. Ardanın babasının başkan olduğu bir lokal ve gördüğüm, duyduğum kadarıyla Arda'nın Galatasaray'a gelmesi için her şart zorlanıyor.
Galatasaray taraftarı istemez yan cebime koy misali davranıyor bu transfere. Tavır net olmalı. Bu adam(!) Galatasaray'a gelmemeli.
birkaç yıla da çubukluyla izleriz kendisini.
çubuklu ona çok yakışır

Kardeşim gerek yok böyle şeylere. Bizde gelmesini istiyoruz ama sırf olumlu bakmak için en önemsiz kısmını başlığa yerleştirip milleti beklentiye sokmak ayıptır.

burdakiler küçük cocuk degil.sen kanmıyosan onlar da kanmayabilir.bence en önemli kısmı o.hem veririz hem vermeyiz menvali konusmuş.bütün bi acıklamayı degerlendiriyorum ben.olumsuz kısmını cımbızla çekip almıyorum.

Maicon'un yanında hızlı bir stoper iş yapabilir. İyi transfer

ben bu juve nin küme düşmeden evvelki halini de bilirim.
Anahtarı elinde tuttukları sürece, kapıyı açmak için ne koparsak kardır öncelikli ilişki tarzı hep...

TK1940 ile geliyor, 23:30'da İstanbul'da... Forumdan Kadir 'de aynı uçakta, binmeden önce fotoğraf paylaşmış twitter'da...

133171-28300.jpg

Baslık ve içerik farklı kandırmayın insanları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt