Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Alternatif oyuncu olacak hem stopere, hem sağ beke
Denayer alternatif olmaz tudorun oynatmak istediği sistemde vazgeçilmez olur. Fernandoyla ikisi oynadığında rahatlıkla defansı önde kurabiliriz.

Bizdeki bir maçında 70 metreden koşarak bir pozisyonu etkisiz hale getirmişti inanılmaz hızıyla. Tudorun sisteminde geriye hızlı koşabilen adam lazım. Serdar ve Maicon bunu yapamıyor.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kocum gelsin denayer iyidir...alt yapi saglam Stoper icin yasi cok genc ! Avrupa maclarinda iyi oynarsa saglam paraya satilir da.

Asamoah kalite olarak öyle bir adam ki Chelsea alıp 11'e koysa şaşırmazsın. Juventus'ta rotasyonda olması sakatlık geçmişinden ziyade mevkisinde oynayan adamların top class olmasından. Adamın farklı bir kariyeri olsa şu an belki hayalini bile kuramıyor olurduk.

Katiliyorum bu duruma, firsat transferi. Her takimda oynayabilir. Sadece son senelerini göz önünde bulundurursak, transferi imkansiz gelmiyor.

Ohh çok sevindim. Aslan parçası yuvasına geri dönüyor :hat:

sent via GSC

Acun ağabeyine şöyle,feneve alsın seni.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi an önce survivor yıldızı olmak istediğine eminim zaten kun feyekun reisin. Böyle her gece saatlerce Arda izlensin, herkes konuşsun. En çok istediği şey. Adam Barcelona'ya gitti ama tatmin olmadı, gelip burda ntvsporlara çıktı gündem için.
Arsız.

Bi an önce survivor yıldızı olmak istediğine eminim zaten kun feyekun reisin. Böyle her gece saatlerce Arda izlensin, herkes konuşsun. En çok istediği şey. Adam Barcelona'ya gitti ama tatmin olmadı, gelip burda ntvsporlara çıktı gündem için.
Arsız.

Baktı takımda tokatlayacak kimse yok,geri vites.

Sikayet konusuna yazdim renkdash umarim hak ettigi cezayi alacak

Daha önce de söyledim bir İzmir buluşması yapıp onur konuğu olarak Sarper'i davet edelim aranızdaki buzları çözmenin yollarını arayalım derim. Sarper de Alsancak'taki hatunları görünce şu fani dünyada birbirimizi kırmanın ne kadar gereksiz olduğunu ve bunlarla uğraşırken ne gibi güzellikleri kaçırdığınızı görmüş olur.

Geri
Üst Alt