Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Son 3 4 saat için de bir yere gitmezse Barcelona en azından bir yıllık ücretinden kurtulmak için bize gönderir gibi geliyor ya i önünüzdeki saatler bizim için çok önemli bugün gitmezse yandık demektir

TT

34lük ribery gelse göbek atacak millet ardayı beğenmiyor çok ilginç bir milletiz

Barca göndermeye bu kadar meraklı ise maaşının %80ini ödeyip bize iteleyebilir. İyi bir rotasyon oyuncumuz olur. Tabii kendisi de kabul ederse :asd22:

Dursun'un en büyük sınavı bu olur. Ama siyasi iradeye hiç karşı gelemediği için bu transfere de karşı gelemeyeceğinden korkuyorum.

Bjk'a gitsin, oraya destek! versin.

bilmediğim için soruyorum aydınlatan olursa şimdiden teşekkür edeyim.
bugün avrupada transferin son günü. ve hala asamoah kap gelmedi resmiyet kazanan bir şey yok . bugün saat 00.00'a kadar kap gelip imza atılıp evrakların teslimi zorunlu mu yoksa 8 eylül'e kadar zaman var mı ?

bugün avrupada transferin son günü. ve hala asamoah kap gelmedi resmiyet kazanan bir şey yok . bugün saat 00.00'a kadar kap gelip imza atılıp evrakların teslimi zorunlu mu yoksa 8 eylül'e kadar zaman var mı ?

8 eylüle kadar zaman var

8 eylüle kadar transfer edebiliyoruz Asamoahyi

Avrupa kulüpleri için kapanan satın almak. Yani oyuncu alıp kaydettirmek istiyorlarsa bugün son gün. Satış bitmiyor lakin. Transfer dönemi açık olan ülkelere satış yapabiliyorlar. Yani bize.

Eğer biz Ş.Ligi'nde oynasaydık bizim için de son gündü bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla biz 8 Eylül'e kadar oyuncu transfer edebiliriz.

Ya adam daha bir kac gun once attigi Selcuk mesajiyla hem Galatasaray'i hem de milli takimi karistirmaya kalkti ve bu adam daha Ispanya'da.

Bu adamin buraya gelince yapacagi sacmaliklari forumdaki bazi arkadaslarin kestiremiyor olmalari cok ilginc.

Asamoah neden bukadar hızlandı anlamadım bi resmî bi açıklama kesin kaynak mı var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

orası yönetimin ve tdnin işi kulağını çekecekler maliyeti çok olmazsa kesin alınmalı arda
Ya adam daha bir kac gun once attigi Selcuk mesajiyla hem Galatasaray'i hem de milli takimi karistirmaya kalkti ve bu adam daha Ispanya'da.

Bu adamin buraya gelince yapacagi sacmaliklari forumdaki bazi arkadaslarin kestiremiyor olmalari cok ilginc.

Geri
Üst Alt