Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Biri fısıldasa keşke Layun ismini.

Bizim yapabildiğimizi yapacak adamlar vardır herhalde.

Ömer Bayramla Uğur Çiftçi falan alınmasın da.

valla asamoahın alternatifini gibbs ise gercekten öyle ömer bayram cart curt tipleri almazlar

kendini kanıtlamıs adam alırlar gibi,layun bence en uygun adam rıza mıza pesinden kosmaktansa

Koca Ntvspor bile manşet attı Asamoah Galatasaray'da diye ki en güvenilir kaynaklardan biri, daha biz ne diyelim ne yapalım bilmiyorum. Adamlar böyle konuşmak için kesinleşmesini bekliyorlardı her transferde demek ki gerçekten olmayacak şeyler oldu.

Ben alternatiflerin hazır olmamasını eleştirenlere hak veriyorum ama bu adamda bu kadar ısrar edilmesine kızanlara uyuz oluyorum. Ilgilendiğin adam sıradan bir adam değil, kaç tane mevkinin açığını kapatıyorsun mutlaka zorlaman gerekiyordu. Alternatifler de muhakkak oldu ama beklenmedik bir kahpeliğe uğradık belli ki. Adamlar net cevap vermek için transfer döneminin bitmesini beklediler. Resmen şapa oturttular bizi.

Hürriyet'in haberine de ne kadar güvenilir orası tartışılır. Başka kaynaklardan teyit edildi mi acaba böyle bir açıklama gelmiş mi Juventus tarafından. Eğer olmazsa da mutlaka sola başka birinin alınması gerek yoksa iyi bir takım sol tarafımızı perişan edebilir bu iş maalesef Linnes ile olmaz

asamoaha binaen bi yahtemil dil-i viran olursak zat-ı alilerine bedel iz'anlı yegane kelam edemeyiz

Şaka mı bu ya?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Koca Ntvspor bile manşet attı Asamoah Galatasaray'da diye ki en güvenilir kaynaklardan biri, daha biz ne diyelim ne yapalım bilmiyorum. Adamlar böyle konuşmak için kesinleşmesini bekliyorlardı her transferde demek ki gerçekten olmayacak şeyler oldu.

Ben alternatiflerin hazır olmamasını eleştirenlere hak veriyorum ama bu adamda bu kadar ısrar edilmesine kızanlara uyuz oluyorum. Ilgilendiğin adam sıradan bir adam değil, kaç tane mevkinin açığını kapatıyorsun mutlaka zorlaman gerekiyordu. Alternatifler de muhakkak oldu ama beklenmedik bir kahpeliğe uğradık belli ki. Adamlar net cevap vermek için transfer döneminin bitmesini beklediler. Resmen şapa oturttular bizi.

Dostum net imza olmadan Galatasaray resmi hesabı açıklama yapmayacaktı. En büyük ve amatör hataları bu oldu. Yoksa bu kadro için çok şükür gerçekten güzel işler yapıldı ama bu resmi hesap olayı affedilecek bir mevzu değil. Üstüne İskender Baydar mıdır nedir pişkin pişkin taraftara laf çakıyor. Yani yapılan güzel şeyleri tek bir kalemde silmek mümkün değil ama biraz dikkatli olmak lazım.

Haber gerçekse hiç vakit kaybedilmesin.Rahman için uğraşsınlar. İşin aslı kötü oldu.Denayer yumaşaktı ama Asamoah o açığı iyi kapatırdı.

Ulan yeni sezon planlamasında vardıyaa ne diye uzattınız biiiiiiiiiippp'lar!

En iyi tercihler maalesef uctu gitti artik bu listeden birilerini alabilir miyiz ona bakmamiz gerekiyor.

Kwadwo Asamoah - Sözlesmesi sezon sonunda bitiyor. Oyuncu yönünden problem yoktur (gelecek gibi duruyor)

Kieran Gibbs - Sözlesmesi sezon sonunda bitiyor. Rezerv takimina gönderildi (alınmalı yalnız arsenalde 60bin pound alıyor)

Abdul Rahman Baba - Chelsea'de forma sansi bulmasi imkansiz (kiralık gelebilir)

Kenedy - Chelsea yedek kulübesinde oturuyor lig baslangidincan beri (kiralık gelebilir)

Miguel Layun - Porto'da alternatif oyuncu konumuna düstü. Ayrilmak isteyebilir (istemem daha mantıklılar var)

Riza Durmisi - Sakatligi mi vardi bilmiyorum ama ligin ilk haftasinda yedekti. Aklinda transfer olabilir (enerjik hızlı ama çok kısa ufak tefek)

Luca Antonelli - Milan kadroyu daraltmak istiyor, ucuza satabilecekleri bir oyuncu (çok iyi bir dlc savunması iyidir ama ligde hucumcu olsa daha iyi)

Cristian Ansaldi - Antonelli'den daha kolay transfer (iyi transfer)

Douglas Santos - Ansaldi gibi kolay bir transfer (pahalı transfer)

Davide Santon - Ansaldi gibi kolay bir transfer (tam fırsat transferi bence yaşı genç enerjik uzun boylu iki bekte de oynar sakatlık riski var ama değer)

Sonuç:
Davide Santon ilk tercihim olur olmazsa Kieran Gibbs. Asamoah'ı orta sahanın soluna koyarım.

Kieran Gibbs 7,50 mil. € karşılığında West Bromwich'e transfer oldu yalnız.

Çok büyük şerefsizlik bu yapılan öyle böyle değil. Bir de tabi bizimkilerin salaklığı da var. Transfer dönemi bitimine 5 gün kala net bir şey söyleyin yoksa biz Asamoah defterini kapatıyoruz demeleri lazımdı. Şimdi kimi alacaksın? Asamoah transferi o kadar önemliydi ki gerçekten çok üzüldüm. Sol bek, sol açık ve orta sahada oynayabilen bir adamdı. Yani en sorunlu 3 bölgemizi de yedekleyebilen bir adamdı. Hem avrupa kalitesinde hem de joker gibi bir adamdı kısaca. Mevcut kadro kalitesine eklense harika olacaktı. Çok yazık oldu.

Geri
Üst Alt