Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Arda'yı severim ama, karakter yapısında inanılmaz sıkıntılar var. Sırf " Ben olduğum gibiyim, ben hep böyleydim " veya " Ben ilk gün ne isem oyum " gibi afra tafralara gireceğim derken, iyice zıvanadan çıktı. Barca transferinden sonra bu büyüklükteki değer ile kendi taşıdığı değerleri hep karıştırdı. Sonuçta ortaya saçma sapan bir ego ve yapı ortaya çıktı. Allah şimdiden yolunu açık etsin. Bir zahmet Galatasaray'a bulaşmasın. Burası kimsenin oyuncağı da değil, 2 kuruşluk artistlik taslayacağı kahvehane veya bar mekanı da değil.

Son düzenleme:
babası yasında basın mensubuna saldırıp agıza alınmayacak galiz kufurler eden
federasyona ve hocasına dolayısıyla aslında tum halka aynı sekilde hakaret eden bır futbolcuyu galatasarayda görmek istemiyorum

4_asamoah-galatasarayda_15041665108.jpg

Galatasaray, Asamoah’ın peşini bırakmıyor... Sarı-Kırmızılı yönetim, her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen son anda oyuncuyu vermekten vazgeçen Juventus’a tepkili. Mecburen yeniden sol bek arayışına başlayan Cim Bom’da yeni plan, sezon sonuna kadar bir sol bek kiralayıp, Ocak ayında da Asamoah’ı bedavaya almak. Bu transfer girişiminde 5 milyon Euro’ya kadar çıkan Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki futbolcuyla Ocak’ta anlaşıp, lig bittiğinde oyuncuyu renklerine bağlayabilecek. Galatasaray Yönetimi bu şekilde Juventus’tan rövanşı almayı düşünüyor...

Asamoah gelmeyi çok istiyor

Juventus’un Şampiyonlar Ligi listesine son anda eklediği Asamoah da, Galatasaray’ın bu ilgisinden gurur duyuyor. Sarı-Kırmızılılar’ın ilk teklifini kabul eden Ganalı futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde İstanbul’a geleceğini net şekilde dile getirmişti. Bu nedenle Ocak ayında bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik

cropped_content_latovlevici-icin-galatasaraya-yesil-isik_F7xwBDXDyY56140.jpg

Asamoah transferinde Juventus’la bir türlü anlaşamayan Galatasaray’da teknik direktör İgor Tudor, gözünü Karabükspor’daki eski öğrencisi Iasmin Latovlevici’ye çevirdi.

Sezon başında takımının oynadığı TSYD Kupası maçında burnu kırılan ve ligin ilk üç haftasında forma giyemeyen 31 yaşındaki Rumen oyuncuyu iyi bir alternatif olarak düşünen Hırvat hocanın, bu konudaki isteğini yönetime bildirdiği öğrenildi. Carole’ü Sevilla’ya kiraladıktan sonra sol beksiz kalan Cimbom, yurt dışındaki alternatiflere bakarken, Latovlevici’nin ismi de değerlendirmeye alındı.

Habertürk

tagliafico.jpg

Avrupa'da transferin sona ermesinin ardından 5 günü daha bulunan sarı kırmızılılar aradığı ismi Güney Amerika'da buldu. Uzun süredir bu mevkii için araştırma yapan Galatasaray, Arjantin Milli Takımı'nın sol beki Nicolas Tagliafico'da karar kıldı.

4 MİLYON EURO'YA BİTECEK

İngiltere'nin Newcastle United takımının elinden kaçırdığı 25 yaşındaki Tagliafico için gerekli hazırlıkları tamamlayan Galatasaray, Independiente Kulübü ile temasa geçecek. Kırmızı - beyazlıların 4 milyon euro bonservis bedeli belirlediği genç sol bek için bu rakamı ödemeye hazır olan Aslan, görüşmelere hemen başlayacak.

Sarı kırmızılıların Independiente Kulübü'nün Başkan Yardımcısı olan Türk asıllı Noray Nakis'ten de destek alacağı bildirildi.

Amk Spor

Kim bu kardeşimiz 25 yaşında olması güzel.

?❤️

Geri
Üst Alt