Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bunu satacaklarını sanmıyorum ama alınabilir. Linnes ile götürürler o bölgeyi.
Hırslı ve mücadeleci,teknik sol ayak.Eksiği futbol bilgisi.

5 Mioya Newcastle almak üzereymiş olmamış,bizde bir 4-5 bayılabiliriz

bu adamı izledim lig standartlarına göre iyi adam ama yaşı 31 . seneye CL'de olacağız inşallah hafif kalır.
ancak bu saatten sonra eli ayağı düzgün kaliteli birini bulamazsak 1 senelik gelmesini isterim.

Böyle değişik bir arkadaş iyi olabilir. Sonu Carrusca gibi olmasın da en azından bi Telles olsa iyi olur yani.

bu adamı izledim lig standartlarına göre iyi adam ama yaşı 31 . seneye CL'de olacağız inşallah hafif kalır.
ancak bu saatten sonra eli ayağı düzgün kaliteli birini bulamazsak 1 senelik gelmesini isterim.
Katılıyorum. Nokta atışı olur bu sene için. Seneye de asamoha yı bedava alırız inşallah.
Latovlevici iyi oyuncu ve hırçın yapısıda var. Delidir biraz ama uyar bizim takıma.
İki ayağını da kunlanabiliyor ayrıca.

Aslında olabilir hocanın tanıdığı bir oyuncu en azından. Seneye mutlaka as oynayabilecek birini alacağımızı düşünürsek kısa süreli bir sözleşme yapılmalı.

Geçen sene Tudor dönemi oynadığıyla bana göre ligin en iyi sol bekiydi ama Tudor gittikten sonra o formunu kaybetti. Bu sene de 1 aydır sakat.

Bence gereksiz olur. Bonservisi olmasa tamam da en az 2M falan ister bu Karabük.

Noray nakis bize benitez'i gecirmek icin elinden geleni yapmisti hatirlarsaniz

Geri
Üst Alt