Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Iyi bir profesyonel aldik. Teknigi iyi, fizigi iyi, ve tempolu. Rek dezavantaji yasli olmasi, ama iyi fiyata alindi. Linnes´in oyun görüsü ve oyun zekasi cok yüksek olsa bile, fizik olarak gidemiyordu ileri geri o kanatta. Bu hem Tolga, hemde Belhanda´yi zorluyor, zaman zaman ileri cikarken bir adam eksik birakiyordu. Linnes geldiginde tehlikeli oluyor, ama cok gelemiyor. Latolevici tam bir Adam, olmus bir oyuncu, bu konuda fark yaratir umarim. Gözler elbette asamoah görmek isterdi, ama gönüller artik latolevicinin yaninda bu kisa dönem acisinda.

Bu adama bakinca, ya tam bir late bloomer, yada underrated kalmis gibi duruyor romanyada... teknigi, fizigi, temposu gayet yerinde... Zamaninda Italya´da oynamamasi ilginc. Romenler oraya cok gidiyor.

Bu paraya yanlis yapmak zor olsa gerek.

Tempolu oyuncu zaten ama defansı vasat hücumda mesela Asamoahtan fazlasını bile yapabilir

Iyi bir profesyonel aldik. Teknigi iyi, fizigi iyi, ve tempolu. Rek dezavantaji yasli olmasi, ama iyi fiyata alindi. Linnes´in oyun görüsü ve oyun zekasi cok yüksek olsa bile, fizik olarak gidemiyordu ileri geri o kanatta. Bu hem Tolga, hemde Belhanda´yi zorluyor, zaman zaman ileri cikarken bir adam eksik birakiyordu. Linnes geldiginde tehlikeli oluyor, ama cok gelemiyor. Latolevici tam bir Adam, olmus bir oyuncu, bu konuda fark yaratir umarim. Gözler elbette asamoah görmek isterdi, ama gönüller artik latolevicinin yaninda bu kisa dönem acisinda.

Bu adama bakinca, ya tam bir late bloomer, yada underrated kalmis gibi duruyor romanyada... teknigi, fizigi, temposu gayet yerinde... Zamaninda Italya´da oynamamasi ilginc. Romenler oraya cok gidiyor.

Bu paraya yanlis yapmak zor olsa gerek.

Romanya adı üzerinde görüldüğü gibi aslında romalılar tarafından kurulmuş bir latin şehriydi. Latinler "daçya"lılardan burayı aldıktan sonra buraya yerleştiler şehir kurdular. O yüzden hala bağlantıları mevcut italyanlar ile, rumencede bolca latinceden izler taşıyan bir dil zaten...

konuya dönersek 2011 öncesi için son derece sıradan bir oyuncu imiş. sonradan yaş aldıkça seviye atlamaya başlıyor bana biraz bilal kısayı hatırlattı. inş onun kadar verimi olur :DD

Romanya adı üzerinde görüldüğü gibi aslında romalılar tarafından kurulmuş bir latin şehriydi. Latinler "daçya"lılardan burayı aldıktan sonra buraya yerleştiler şehir kurdular. O yüzden hala bağlantıları mevcut italyanlar ile, rumencede bolca latinceden izler taşıyan bir dil zaten...

konuya dönersek 2011 öncesi için son derece sıradan bir oyuncu imiş. sonradan yaş aldıkça seviye atlamaya başlıyor bana biraz bilal kısayı hatırlattı. inş onun kadar verimi olur :DD

Late bloomer o vakit, hayirli olsun, ne diyelim.

Latoyu geçen sene iç ve dış saha olarak- Beşiktaş-Fener-Galatasaray-Trabzon maçlarında izledim. Daha doğrusu karabügün maçlarını izledim 4 büyüklerle olan. Lato hepsinde oynadımı hatırlamıyorum ama hatırladığım maçlar kadarıyla şu yorumu yaparım:

Artılar:

1)İzlediğim her maçında sol tarafı otoban gibi kullandı.

2)Kavisli ve doğru sertlikte harika ortalar kesiyor.

3)Ayağı iyi ve serbest vuruş kullanabiliyor.

4)Pasları orta saha seviyesinde. (Karabük orta sahası)

Eksileri:

1)Sakatlığı bulunması (1 hafta falan).

2)Hucuma fazla odaklandığın da arkada boşluklar verebiliyor.

3)Zaman zaman timing dediğimiz zamanlama hataları yapabiliyor.

Sonuç: Maliyetine göre harika transfer. Hasan Aliden ve İsmailden 2 gömlek üstün.

türkçe kelime kullansan iyi olmaz mı ?
böyle daha mı havalı oluyor ?
kusura bakma ama kaçtır dikkatimi çekti o yüzden eleştirmek istedim .

Türkcesini söyle de bilelim Uluisik Fatih. Late bloomer in benim bildigim kisa, ve parmaklardan cabuk cikan, bir türkce ifadesi yok. Türkiye karsiligini bilmiyorsam, yada konuyu ifade edecegi konusunda eksik buluyorsam, o vakit yabanci dil kullanmam sadece okuyucuya, okumayi kolaystirmak amaclidir. Bunlar zaten cogunlugun bildigi, bilmedigi halde sorabilecegi, yada google amcaya yazabilecegi ifadelerdir.

Eray'dan daha iyi bir yedek olur. Guzel transfer.

Yabanci kaleci yedekte oturabiliyor galiba
Ugur karakullukcu soyle bir sey dedi.
Carrasso'nun kulübede Eray'la birlikte oturmasını engelleyen bir durum yok. Talimatnamedeki ifade bir Türk kaleciyi zorunlu kılıyor sadece

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet ben de böyle birsey okudum Twitter da.

Ama acikcasi yedek kulübesinde 2 kaleci oturtmak sacmalik olur. Bence sorun olmaz macin gidisatinda Muslera bir gün sakatlandi mi o macin sonuna kadar Eray oynar ve Muslera'nin sakatligi uzun sürerse Carrasso oynar o maclarda ilk 11.

Yani illa yedek kulübesinde oturmasina gerek yok acikcasi. Kupa maclarinda Carasso oynar nasil olsa. Muslera zaten cok istikrarli bir futbolcu.

Türkcesini söyle de bilelim Uluisik Fatih. Late bloomer in benim bildigim kisa, ve parmaklardan cabuk cikan, bir türkce ifadesi yok. Türkiye karsiligini bilmiyorsam, yada konuyu ifade edecegi konusunda eksik buluyorsam, o vakit yabanci dil kullanmam sadece okuyucuya, okumayi kolaystirmak amaclidir. Bunlar zaten cogunlugun bildigi, bilmedigi halde sorabilecegi, yada google amcaya yazabilecegi ifadelerdir.

google amcaya sordum "gecikmiş" demekmiş .
eleştirimde amacım saldırmak değildir bu arada.iyi forumlar.

google amcaya sordum "gecikmiş" demekmiş .
eleştirimde amacım saldırmak değildir bu arada.iyi forumlar.

Saldiri olarak görmedim Uluisik Fatih, sadece neden öyle yazdigimi, anlasilir sekilde ifade etmek istedim.
Iyi bir ifade mi sence mesela "gecikmis"? Kelimelerin gücü, sihirli bir etkisi vardir. Zayif, iyi ifade edemeyen kelime kullanmayi sevmem, bu yüzden.

Özellik ile yabanci kelimelerin, spesifik spor lugatindan cikma olanlarinin, direk türkceye tercüme edilmesi zor...

Yabanci kaleci yedekte oturabiliyor galiba
Ugur karakullukcu soyle bir sey dedi.
Carrasso'nun kulübede Eray'la birlikte oturmasını engelleyen bir durum yok. Talimatnamedeki ifade bir Türk kaleciyi zorunlu kılıyor sadece

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet doğru. Eray'ı kadroya aldığın sürece yedek yabancı kaleci koyabilirsin ama asıl soru koyar mıyız bence Muslera'nın sakatlık durumu için aldık daha çok. Maç içinde değişiklik için değil.

Güzel bir transfer sezonu oldu,yönetimi tebrik ederiz.

Kupa'da ve sarı kart cezalısı olduğu maçta Muslera'yı yedeklesin yeterli. Muslera inşallah 34 maçta da oynar Allah esirgesin onu.

Bir an için yannick carrasco sandim. Ho.

Geri
Üst Alt