Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bi gelsin görelim nede olsa kiralık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok sinirliyim

234.jpg

Gelme ulan gelme 2 dk adam ol 2 gün önce söylediğin lafı yeme seninde dediğin gibi takımda istemiyoruz seni

Dursun baskanim böyle bir hata yapmaz. Kolpa haber.

Ulan adam değilsin onu biliyoruz.Ancak içinde birazcık adamlık kaldıysa sözünde dur ve gelme.:mad:

Ben de istemiyorum gelmesini, salak salak uzatılan her mikrofona ben şöyle delikanlıyım, böyle adamım diye konuşup hem kendisini hem de bizi yıpratmasını görmek istemiyorum. Ama siz de b.kunu çıkarıyorsunuz, geliyorsa geliyor 1 sene kiralık gelsin madem ne oluyor öyle öldük bittik havaları? Makine gibi takımımız var Arda değil kim gelirse gelsin bozamaz, vur diyince öldürmeyin.

Ne salladınız arkadaş ya. Gelse zaten adapte olamaz yedekte başlar 8-9 maç. Adapte olamazsa yedek olarak devam eder, kasmayın bu kadar. Arda'yı en cok elestiren adamlardan biriyim ama bu kadar ön yargılı olmayın. Ha gelsin mi derseniz bence de gelmesin maliyeti fazla olacaksa. Ama kasmayın bu kadar arkadaş, adam nereye giderse gitsin galatasaraylılığından bahsediyor. Saha dışında yaptıklarını takmayın adam cahil. Takım bi kötüye gittiğinde o zaman Arda ruhu geri getirir. Olaya böyle bakın bir de.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

OOS: Belhanda, Arda, Feghouli, Rodrigues.

Top oynamaya gelirse en iyi trasnferlerden biri olur. Yine siyaset medyayla uğraşırsa rezil olur taraftarda bunu dışlar. Neyse hayırlısı olsun.

Anlaşıldı yarın saatları sayicaz. Gelme ulan.

Tüm dünya son dakika geçiyor.

Geri
Üst Alt